Oldal frissítése

Sennheiser OCX 686G Sports zöld

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser OCX 686G Sports zöld

Hajózzon be a zene világába

Ha pontosan át szeretné élni a kitűnő sztereo hangzást amikor sportol, épp úgy, mint amikor mozog, nyúljon a felséges Sennheiser modellért. A fülhallgató kitűnik egy sor hagyományos fülhallgató közül a felhasznált speciális anyagok következtében, nagy érzékenységű és kiterjesztett frekvenciasávban simán átváltható minden pozícióba. A tiszta hangzásnak, kiegyensúlyozott és erőteljes basszusnak köszönhetően nem számít milyen műfajú zenét választ.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló hangzás jellemzők
  • Kifinomult ergonómia
  • Vezetékes távirányító mikrofonnal
  • Ovális kábel sokkal kevésbé tekeredik
  • Megerősített szilárdságú para-aramid vezeték
  • Antibakteriális fül adapterek

Sporthoz tervezve

Az ergonomikus formája nem csak bármilyen körülmény közötti hallgathatóságot biztosít, hanem a kényelmes és biztonságos hallgatást hosszabb időtartamon keresztül is, a mozgásformára való tekintet nélkül. A fülhallgató biztonságosan a helyén marad, akár felfelé nekiiramodva fut vagy ráhajt a célba érés előtt. A fülhallgató szorosan a fülében marad és kiszűri a környezetből érkező háttérzajokat. Egy fontos tulajdonság a sportoló atléták számára, hogy természetesen teljesen biztosan antibakteriálisak a fül adapterek (SteriTouch).

Ez nem kábel nélküli

A kábel sem akármilyen. A csatlakozó szabályozása mikrofonnal lehetséges. A kábel megbízhatóan para-aramiddal megerősített, hogy ellenálljon a sportos lépéstempónak és a rendszeres mozgásváltásnak. A mindennapi életben, akkor fogja nagyra értékelni az ovális kábelt, amely minimalizálja az összetekeredést, amikor ezzel megmenti magát az örökös visszaegyenesítő csavargatástól

 

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Kód:  jm097k0
Termékszám:  506226
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15