Oldal frissítése

Sennheiser MX Sport 686G zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MX Sport 686G zöld

Hajózni a zene világa

Utazzon el a zene világába és élvezze a tiszta, sztereó hangzást akár sportolás közben, akár városnézés alkalmakor, a Sennheiser kifinomult modelljével mindkettő lehetséges. A fejhallgató a hagyományos fejhallgatókhoz képest jobb minőségű speciális anyagok felhasználásával készültek, nagy az érzékenységük és kiterjesztett frekvenciasávban biztosítják a zavartalan zenei élményt. Ennek köszönhetően tiszta vokált, stabil középsávot és erős basszust produkálnak bármely zenei műfajt is hallgasson. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló hangzás jellemzők
  • Környezettudatosság a biztonság érdekében
  • Kifinomult ergonómia
  • Vezetékes távirányítóval és mikrofonnal, amely Android OS kompatibilis 
  • Az ovális kábel kevésbé tekeredik
  • Szilárd para-aramid megerősítésű vezeték
  • Antibakteriális fül adapterek

Sportos design

Az ergonomikus forma biztosítja nem csak a zenehallgatást biztosítja bármilyen körülmények között, hanem a kényelmes és biztonságos zenehallgatás élményét kínálja hosszabb időtartamra intenzív mozgás mellett. A fejhallgatók biztonságosan a helyükön maradnak, akár a hegyre fut felfelé vagy sprintelAnnak ellenére, hogy masszív hangzást biztosít, még azt is hallja, mi történik Ön körül. Másik fontos tulajdonság, a sportolók számára fokozottan lényeges, hogy a fejhallgató antibakteriális (SteriTouch) fül adapterekkel készült.

Kábel nélkül nem megy

A kábel még nem minden. A fejhallgató kábelén található mikrofon, amely a kábelen található vezérlőkkel irányítható más egyéb funkciók mellett,  kompatibilis az Android készülékekkel. A kábel a para-aramid erősítésnek köszönhetően ellenáll a sportos tempónak és a gyakori mozgásnak. A mindennapi élet során értékelni fogja az ovális kábelt, amely minimalizálja az összetekeredést, és ezzel megóvja Önt az állandó kibogozástól.

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Kód:  JM119k
Termékszám:  506189
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15