Oldal frissítése

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Black

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Black

Eleged va a fülhallgatók szövevényes kábeleiből? Zenehallgatás közben zavar az elhaladó autó, a mentő és a tömegközlekedés zaja? A Sennheiser Momentum vezeték nélküli fejhallgatójával mindkét problémának búcsút inthetsz.

Legfontosabb jellemzői

  • Sima bevonatú anyaga nem dörzsöli ki a fület még hosszú viselet közben sem
  • Stílusos, fekete szín
  • Kiegyensúlyozott hangzás erőteljes basszussokkal és magas hangokkal
  • A tölthető akkumulátor élettartama akár 22 óra
  • Levehető kábel

Tartósság és kényelem az első helyen

Összecsukható és eltolható a zsebben vagy a táskában való könnyű tárolás érdekében - ez a Sennheiser Momentum-tól nem meglepő. A fejhallgató koronája a tartós, rozsdamentes acél és a lélegző Alcantara kárpitozással készült konstrukció. Gyöngéden öleli át a füledet, mint télen a sapka.

Zavartalan zenehallgatás

Ügyes tervezés segít csökkenteni a magas frekvenciájú külső zajokat, mint például a mentő szirénája. Zenét, rádiót, podcast-ot vagy előadást élvezni megszakítás nélkül, még zajos környezetben is lehetséges, ahol egyébként felvennéd a hangerőt.

Vezeték nélküli, azaz kényelmes

A legtöbb fejhallgató elengedhetetlen tartozéka a 3,5 mm-es jack csatlakozó és az audio jack. A Sennheiser Momentum végre NFC-t és Bluetooth-t használ, amelyen keresztül a mobiltelefon vagy az MP3 lejátszó vezeték nélkül csatlakozik. Ez különösen azok számára jó hír, akik hajlamosak beakadni a kábellel például a kilincsbe. Ha kábel nélkül mégis úgy éreznéd magad, mint hal víz nélkül, meg fogod találni a kábelt egy elegáns tokban, a fülhallgató tartozékaként. 

A csomag tartalma:
Audió kábel (1,4 m)
Tölthető akkumulátor USB-kábellel
Hordtáska
Használati útmutató

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM165b3a
Termékszám:  506252
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10