Oldal frissítése

Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Ivory

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Ivory

 

Eleged van az összegubancolódott kábelekből? Zavarnak a zenehallgatásban az elhaladó autók, mentőautók és a tömegközlekedés? A Sennheiser Momentum vezeték nélküli hangszóróval elbúcsúzhatsz ezektől a problémáktól.

Legfontosabb jellemzői

  • A bőr borítású fülkagylók hosszú viselet után sem dörzsölik ki a fület
  • Elegáns krémszínű
  • Hiteles és tiszta hangzás hangsúlyos basszussal és hangmagasságokkal
  • Az akkumulátor élettartama akár 22 óra 
  • Leválasztható kábel

Tartósság és kényelem az első helyen

Az összecsukható csúszkák biztosítják a könnyű tárolást. A fejhallgatók egyik legnagyobb előnye a rozsdamentes acél kivitelezésben és a bőr borítású fülkagylókban rejlik. Ennél gyengédebben talán már csak a téli sapka takarhatja füleidet.

Zenehallgatás megszakítások nélkül

Ügyes kivitelezésének köszönhetően könnyedén blokkolja az akár olyan magas frekvenciájú külső zajokat is, mint a mentőautó szirénája. Még kivételesen zajos környezetben is megszakítások nélkül, nyugodtan hallgathatod a zenét, rádiót, podcastokat vagy előadásokat, hangerő hozzáadása nélkül.

Vezeték nélküli kényelem

A legtöbb fejhallgatóhoz elengedhetetlen a kábel, a 3.5 mm-es jack és az audio jack. A Sennheiser Momentum kihasználja az NFC és a Bluetooth nyújtotta előnyöket, amelyeken keresztül a mobiltelefon vagy az MP3 lejátszó vezeték nélkül csatlakozhat. Ez jó hír különösen azok számára, akik hajlamosak a kábellel ráakadni mondjuk az ajtó kilincsére. De ha mégis úgy érzed, hogy szükséged van a kábelre, a csomagolásban azt is megtalálod. 

A csomag tartalma:
Audió kábel (1.4 m)
Tölthető akkumulátor USB-kábellel
Hordtáska
Használati útmutató

 

Paraméterek

Szín

Szín Bézs
Kód:  JM165b3o
Termékszám:  506381
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15