Oldal frissítése

Sennheiser MOMENTUM M2 AEG Fekete

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MOMENTUM M2 AEG Fekete

Elege van az összegubancolódott kábelekből és az elhalkult fülhallgatókból? A Sennheiser Momentummal a zenehallgatás újra örömteli lesz. Hagyja magát elkényeztetni a az elegáns design és maximális kényelem által.

Legfontosabb jellemzői

  • A puha borítású fülpárnák kényelmet biztosítanak hosszú viselet után is
  • Kiegyensúlyozott hangzás
  • Kompatibilitás androidos készülékekkel
  • Leválasztható kábel mely könnyen cserélhető

Tartósság és kényelem az első helyen

Az összecsukható csúszkák biztosítják a könnyű tárolást a zsebében vagy táskájában. A fejhallgató tartós, rozsdamentes acélból és légáteresztő, Alcantara borításból készült. Ennek köszönhetően a fülpárnák gyengéden ölelik körbe a füleket.

Okos eszközökhöz készült

A kompromisszum a magas és mély hangok között garantálja a 113 dB-es érzékenységet és a 18 Ohm mértékű impedanciát. A gyártók úgy tervezték a fejhallgatót, hogy a zenehallgatás mind MP3 lejátszóról, mind pedig androidos okostelefonról élvezhető legyen.

Levehető kábel

A Sennheiser Momentum stílusos fekete színű kivitelben érkezik, amihez egyszerű vezérlő is jár a hangerő beállításához és a hívások fogadásához. Továbbá levehető kábelét megrongálódás esetén könnyű kicseréltetni.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM165b1n
Termékszám:  506266
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10