Oldal frissítése

Sennheiser IE80 S

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser IE80 S

Felveheti-e a versenyt egy hallójárati fülhallgató az audiofil fehasználók körében a klasszikus, zárt termékekkel szemben? Amennyiben a Sennheiser a gyártó, minden bizonnyal felvehetik! A Sennheiser IE80 fülhallgatót úgy tervezték, hogy még a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is megállja a helyét, ugyanakkor nagyon könnyű és viselete kényelmes.  Dinamikatartománya 10 - 20 000 Hz, az 1,2 méteres kábel kényelmesen a fül mögött vezetett, a csomagolásban pedig megtalálható egy pár fülakasztó is, amelyek minden körülmény között helyén tartja a fülhallgatót.

A Sennheiser IE80 fülhallgató legfontosabb tulajdonságai

  • Csúcsminőségű fülhallgató csúcsminőségű hordozható lejátszókhoz
  • Nagyon ellenálló szerkezet könnyen cserélhető kábellel
  • Kivételes módon csillapítja a környező zajt
  • Nagyon kényelmes fülhallgató, hosszú távú viselete sem nyomja a fület
  • Minőségi összetevők a lehető legnagyobb hangélmény érdekében
  • A fülhallgató védőtokkal együtt forgalmazott

Kis méretű fülhallgató audiofilek számára

Amennyiben egy kiváló minőségű audiolejátszó tulajdonosa vagy, talán gondod akadt a megfelelő minőségű fülhallgató megtalálásával. A Sennheiser IE80 minden bizonnyal elnyeri tetszésedet. A 10 – 20 000 Hz-es dinamikatartománynak hála az összes, még a legapróbb részletet is tökéletesen adja vissza, így kedvenc zenéidet valóban teljes értékűen élvezheted ki. 

A fülhallgató kényelmes viseletet biztosít hosszú távon is

A Comply memóriahabból készült fülpárnáknak hála a fülhallgató tökéletesen illeszkedik a hallójáratodba. Ennek két előnye van: Először is: csillapítja a környező zajokat, így a zavaró zörejek nem keverednek a zenehallgatásba. Másodszor: A Sennheiser fülhallgató nagyon kényelmes, nem nyomja a füledet. Számodra mindez hosszú órákon át tartó zavarmentes zenehallgatást jelent.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  JM134a1
Termékszám:  507448
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15