Oldal frissítése

Sennheiser IE 80

4,7 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sennheiser IE 80

A Sennheiser IE 80 a továbbfejlesztett utódja az IE 8 modellnek, amely már régóta a a piacon kapható legjobb hordozható lejátszók számára tervezett hallójárati fülhallgatók csúcskategóriájába tartozott. Ez a fülhallgató a professzionális zenészek és hangmérnökök, valamint a magasabb minőségi osztályba tarozó kompakt lejátszók tulajdonosai számára készült. Az IE 80 az exkluzív IE sorozat zászlóshajója, dinamikus hangszórórendszere van nagyteljesítményű neodímium mágnesekkel, és speciálisan kialakított hangszóróval.
Az audiofil hang az apró fejhallgatóból közvetlenül a hallójáratba jut. Köszönhetően a designnak, nagyon hatásos a zajcsillapítása és a környezeti zajt akár 26 decibellel képes csökkenteni. Így élvezheted a rendkívüli mennyiségű részletet, a rendkívül pontos reprodukciót, az alacsony frekvenciákat, és egészében véve az élettel teli igaz hangokat. Az IE 80 egy olyan egyedülálló technológiával is rendelkezik, melynek segítségével szabályozhatod a basszus hangzást..
A hosszan tartó használatot elősegítendő szálcsiszolt fémházzal és strapabíró, cserélhető kábellel van felszerelve, ami maximális ellenálló képességet és rugalmasságot kölcsönöz a fülhallgatónak. Az IE 80 csomagja tartozékként egy merev, masszív védőtokot, füldugó készletet (S/M/L) és egy a fülhallgatót gyengéden tisztító eszközt is kap.
Legfontosabb elemei:

  • Dinamikus hangszórórendszer a rendkívül precíz és tiszta hangvisszaadásért
  • Rendkívül masszív ház, strapabíró, cserélhető kábellel
  • Egyedülálló, manuális frekvenciamenet hangolási lehetőség
  • Kompatibilis az összes minőségi hordozható lejátszóval (iPod, iPhone, iPad, stb)
  • A környező zaj kiváló, akár 26 dB-lel történő csillapítása

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst
Kód:  JM134
Termékszám:  504771
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15