Oldal frissítése

Sennheiser HD 660 S

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser HD 660 S

A Sennheiser HD 660 S fejhallgató a tökéletes példája a legmodernebb technológiák, a tradíció és a legendás német precízió ötvözetének. Természetes hangreprodukciójával a HD 660 S olyan kifejezőerővel bír, hogy minden érzelmi és zenei árnyalatot életre kelt. Kivitelezését tekintve nem ismer kompromisszumokat, százados jegyekig lebontott precíz tervezése a hangszórók elkészítésében felhasznált legújabb technológiai eljárásokkal teszik a tökéletes fejhallgatóvá. A Senheiser egy olyan kivételes minőséget képviselő márka, amelynek az iparágban szerzett több éves tapasztalata megmutatkozik ennek a fejhallgatónak a minőségén is.

A Sennheiser HD 660 S fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Széles frekvenciatartomány (10 - 41 000 Hz), amely képes minden hangot kezelni
  • Nagyon kényelmes, hosszú órákig való viselés során sem válik kényelmetlenné
  • Cserélhető 6,3 mm-es vagy 4,4 mm-es csatlakozó (+ 3,5 mm-es átalakító)
  • Az összes kábel és csatlakozó rendkívül jó vezetőképességű, OFC rézből készül
  • Különleges, csúcskategóriás hangszórók a tökéletes hangzás világért

A Sennheiser fejhallgatója összehasonlíthatatlan élményt nyújt a lelkes audiofilok számára

A Sennheiser HD 660 S fejhallgatót úgy alkották meg, hogy tökéletes hangminőségben legyen élvezhető a zene. Ez a konstrukció a membránmozgás tökéletesebb kontrollját eredményezi, ami egy különlegesen elkészített precíziós rozsdamentes acélszövetnek köszönhető, amely a membrán körvonalát követi. Rendkívül könnyű alumínium lengőtekercsek gondoskodnak a legmagasabb szintű impulzushűségről, így mindig tökéletes hangzásvilágot nyújt.

Csúcskategóriás alkatrészekből

A HD 660 S akkor bontakoztatja ki teljes mértékben képességeit, ha egy dedikált fejhallgató-erősítő kimeneteihez csatlakoztatják a 6,3 mm-es vagy 4,4 mm-es csatlakozókkal. A csomag tartalmaz egy klasszikus "3,5 mm-es jack" átalakítót is, amely megtalálható a legtöbb mobiltelefonban és audio lejátszóban. Az összes kábel rendkívül jó vezetőképességű, OFC rézből készül, nagyon alacsony kezelési zajjal és tartós para-aramid erősítéssel. Ez biztosítja a kiváló átvitelt minimális zajszint mellett.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM164a3
Termékszám:  508231
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15