Oldal frissítése

Sennheiser HD 449

4,8 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser HD 449

Zárt fejhallgató Sennheiser HD 449, köszönhetően a rendkívül kiegyensúlyozott frekvencia reprodukció alkalmas nagyon haladóknak. Ezek a zajszint miatt ésszerű impedancia és az érzékenység felhasználásra tervezett hordozható lejátszók magasabb osztályba. Köszönhetően a kiváló minőségű hang alkalmazásra találnak az otthoni környezetben a legújabb laptopok, tabletták és a magas színvonalú zenei készülékek.
Kellemes a választás kábelhosszaknál mint 1,4 m hosszú alap kábel (levehető) kap a dobozban több hosszabbítót hossza 1,6 méter, így kap egy teljes hossza 3 m, ami tökéletesen elegendő a normál otthoni használatra. A gazdag és kiterjedt padding circumaurálním tervezés kagyló kap az az előnye rendkívüli hallgatási kényelem erős érzés elnyomott háttérzaj.
Köszönöm nagyon látványos és vonzó design Ajánlásainkat HD 449 modell a fiatalabb zene szerelmeseinek. Jobb minőséget, elfogadható áron, de akkor is fellebbezhet más korcsoportoApproxan. Fejhallgató nagyon tartós és ellenáll valamint kezelése aktív felhasználó. A nagy része a kisfrekvenciás lehetővé teszi a használatát is játszik, és hallgatja a házimozi. Díky ostřejšímu vykreslení středních a vyšších kmitočtů oceníte i výraznou lokalizaci hudebních nástrojů či prostorových efektů filmů a počítačových her.
 
Legfontosabb elemei:
  • Kiváló minőségű sztereó hang kiegyensúlyozott frekvenciamenet és basszus alapot színe.
  • Eltérő rajz közepes és magasabb frekvenciákon pozitív hatása van a zenehallgatáshoz.
  • Éles hang sok árnyalatú minden egyes hang és a megfelelő dózist éles és kifejező reprodukció.
  • Nagyon erős neodímium mágnesek a dinamikus hangzás érdekében.
  • Rendkívül kényelmes még a kiterjesztett viselet.
  • Zárt kialakítás elszigeteli a környezeti zaj.
  • A puhán párnázott fejpánt és fülpárnák, valamint könnyű csere fülpárna.
  • A nagy membrán új design átveszi nagyon színes és dinamikus.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM156y3
Termékszám:  HD 449
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10