Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Sennheiser GSP550

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser GSP550

Minden játékos tudja, hogy nemcsak a grafikai kidolgozottság a lényeg, de a tiszta hangzás is fontos. A(z) Sennheiser GSP550 játékosoknak tervezett fejhallgató a kialakítása révén rendkívül kényelmes. Nyitott felépítése tökéletes hangzást garantál. 1,2 m hosszú kábellel rendelkezik, ami az egyik hangszóróhoz fut. USB csatlakozóval működik. A(z) 10 Hz és 30 kHz közötti frekvencia révén biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz elmulasztani egyetlen hangot sem kedvenc számaidból. A fejhallgató része egy beépített mikrofon is, amellyel a virtuális térben beszélgethetsz az emberekkel. Gyártója, a(z) SENNHEISER a következő tartozékokat kínálja ehhez a modellhez: hangerőszabályzó.

A(z) Sennheiser GSP550 fejhallgató alapvető tulajdonságai

  • A fejhallgató súlya: 358 g
  • Dizájnos, fekete színű
  • A kábel egyszerűen eltávolítható, így könnyen tárolható
  • USB csatlakozóval van felszerelve
  • A kábel az egyik hangszóróhoz fut
  • Páratlan zajcsökkentés a tökéletes hangzásért
  • A 7.1-es térhangzás moziszerű hangzást biztosít

A(z) Sennheiser GSP550 a mikrofonjával érdeklődést kelt

Főleg a gamerek jól ki fogják tudni használni a célszerű mikrofont. A(z) SENNHEISER fejhallgató mikrofonja lehetővé teszi a kifogástalan kapcsolatot csapattársaiddal Skypeon vagy Teamspeaken. Összecsukható konstrukciója semmiféleképpen nem zavar, amikor épp nem használod. Az ún. iránykarakterisztikájú mikrofonok közé tartozik, nagyon jól elnyeli a környezeti zajt és ennek köszönhetően a(z) Sennheiser GSP550 gamer fejhallgató optimális választás a nagyobb, zajosabb akciókhoz is. A mikrofon impedanciája 28 Ohm. 10 Hz és 30 kHz közötti frekvenciasávokat képes kezelni.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Nyitott
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa USB Type-A
Kábelvezetés Egyoldalú

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 10 Hz
Max. frekvencia 30 000 Hz
Impedancia 28 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Összecsukható
Irányjellemző Szűk
Min. frekvencia 10 Hz
Max. frekvencia 18 000 Hz

Tömeg

Tömeg 358 g
Kód:  JM122a1
Termékszám:  507262
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05