Oldal frissítése

Sennheiser CX3 piros

4,7 51 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser CX3 piros

Fülbe helyezhető, dinamikus, sztereó fülhallgató

A Sennheiser CX3 fülhallgató kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik a vételár és a hangvisszaadás minőségének tekintetében. A felhasználót nemcsak a tartós konstrukcióval és az új típusú, tartós, elliptikus kábellel örvendezteti meg, hanem a különösen kiváló hangzással is, amely a maga nemében páratlan árkategóriájában. A fülbe helyezhető kivitel hatékonyan csökkenti a háttérzajt a zavartalan zenehallgatás érdekében, akár a tömegközlekedésen, utazás közben vagy a nyüzsgő városban hallgatsz zenét.

Érdekes vörös kivitelben

Érdekes, piros kivitel


Speciálisan hangolt szimmetrikus kábel

Speciálisan hangolt, szimmetrikus kábel

Minőségi anyagok, tartós kialakítás

A fülhallgató a legkelendőbb CX300 modellen alapul, de még világosabb hangemeléssel büszkélkedhet a még tisztább hang, a részletek jobb érzékelése és a kellemes hangárnyalatok érdekében. Ezt a hangemelést a teljesen új akusztikai design és az új hangszóró tette lehetővé.
A CX3 modell négy különböző méretű fülbetéttel rendelkezik, ennek köszönhetően minden felhasználó könnyen és a saját igényeinek megfelelően helyezheti a fülébe. A modell egy tartós tartódobozban kerül kiszállításra.


Sennheiser

A csomag tartalma

  • Sennheiser CX3 fülhallgató
  • Praktikus, merev ház
  • Fülbetét készlet: XS, S, M, L

Paraméterek

Szín

Szín Piros
Kód:  JM199i
Termékszám:  506245
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15