Oldal frissítése

Sennheiser CX 300-II Precision fekete

4,6 708 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser CX 300-II Precision fekete

Finomított hangmérnök fejhallgató

A Sennheiser CX 300 II fülhallgató nagyon könnyű, ultra-kompakt és remekül illeszkedik bármilyen hordozható lejátszóhoz. Lényeges előnye a környező zaj passzív tompításának magas szintje és a kivételesen erős és dinamikus basszusok egyidejű reprodukálása.


Tökéletes utazáshoz

Kábel hossza 1,2 m

Utazáshoz tökéletes

Ez a fülhallgató jól használható nem csak városi környezetben, hanem közlekedési eszközökön, vonatban, buszon és mindenütt, ahol magasabb szintű a környezeti zaj. Az aszimmetrikus kábel megkönnyíti behelyezését és általában a kezelését. A minden felhasználáshoz való tökéletes alkalmazkodást a csomagban levő három pár puha támaszték biztosítja.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM096c4
Termékszám:  502737
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15