Oldal frissítése

Sencor SWS 8800

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SWS 8800

Vezeték nélküli, áttekinthető, időjárás előrejelzés funkcióval felszerelt hőmérőt keresel? Ebben az esetben válaszd a Sencor SWS 8800 időjárás állomást. A kombinált kültéri és beltéri hőmérséklet mérése magától értetődik. Ezeket az értékeket azonban, más időjárás állomásokkal szemben, egy nagyméretű TrueColor kijelzőről olvashatod le. Különböző betekintési szögből és közvetlen napfényben is jól olvasható és igény szerint tovább konfigurálható. A Sencor SWS 8800 időjárás állomás előrejelzi az időjárást, a lehetséges jegesedést vagy éppen a hőséget. A penészképződésre figyelmeztető index is rendkívül hasznos. Az időjárás mellett az időjárás állomás méri a levegő páratartalmát és tárolja a maximális és minimális értékeket és az előző napi értékeket. Az időjárás állomás mind hálózati, mind a tartalék elemekkel működtethető. A Sencor időjárás állomás modern kiegészítő, amely minden otthonba kiválóan beleillik. 

A Sencor SWS 8800 időjárás állomás legfontosabb jellemzői

  • A Sencor időjárás állomás méri a kültéri és beltéri hőmérsékletet, páratartalmat és a penészképződési indexet
  • Vezeték nélküli kültéri hőmérséklet mérés akár 30 méteres távolságig
  • Nagyméretű TrueColor kijelző 256 színnel
  • Világos időjárás előrejelzés
  • Jó olvashatóság különböző szögből közvetlen napfényben is
  • A maximális és minimális értékek automatikus tárolása az integrált memóriában
  • Hálózatról üzemel, tartalék elemmel is működtethető
  • Minden háztartás tökéletes kiegészítője

Időjárás előrejelzés a Sencor időjárás állomással

A Sencor időjárás állomás méri a beltéri és a kültéri hőmérsékletet és páratartalmat is. A kültéri mérésekhez a csomagban található, vezeték nélküli érzékelő szükséges. Legfeljebb 8 vezeték nélküli érzékelőt csatlakoztathatsz a Sencor időjárás állomáshoz (a csomagban egy található). A vezeték nélküli érzékelő 2 AA elemmel működik (nem tartozék). A Sencor időjárás állomás egy különleges hópehely szimbólummal figyelmeztet a jegesedés veszélyére, amely 3 °C és -2 °C közötti külső hőmérséklet esetén jelenik meg. Az időjárás állomás beépített légköri nyomásérzékelővel is rendelkezik, amelynek köszönhetően előre tudja jelezni az időjárást.  A Sencor időjárás állomás kijelzőjén beállíthatod a színes háttérvilágítást, kiválaszthatod, hogy alacsony vagy nagy intenzitással, vagy egyáltalán ne világítson. 256 szín közül választhatsz. Érdekes tulajdonsága az a képesség, hogy a szín a mért külső hőmérsékletnek megfelelően megváltozhat. A Sencor időjárás állomáson egy pillantásra mindig tudni fogod, hány fok van odakint. 

A Sencor időjárás állomás további jellemzői

A Sencor időjárás állomást digitális óraként is használhatod. A kijelzőn megjelenő dátumot és időt egy rádiójel vezérli, így nem kell aggódnod és biztos lehetsz benne, hogy mindig a pontos időt mutatja. A téli és a nyári időszámítást is tudja kezelni. A Sencor időjárás állomás hálózatról, de szükség esetén tartalék elemekkel is működtethető, amelyeket a csomag tartalmaz. A kijelző az alacsony töltöttségi szintet vagy a rádiójel erősségét is jelzi. A Sencor időjárás állomás az ébresztőóra funkcióját is betölti. Az ébresztőórán az ismétlődő riasztást is be lehet állítani, ha nem kapcsolod ki, további 24 órán át fog működni. Még a legnagyobb álomszuszékoknak sincs esélyük arra, hogy átaludják a napot.

Jellemzők:
4,88" (12.4 cm) színes LCD kijelző
Az átvitel távolsága a főegység és az érzékelő között  - legfeljebb 30 m (nyílt terepen)
Az érzékelő átviteli frekvenciája: 433 MHz
A főegység tápellátása: DC (egyenáram) 5 V / 500 mA (tartozék)
Fogyasztás: <25 W
Tartalék elem a főegységhez: 1 × CR-2032 3 V (tartozék)
Elem az érzékelő tápellátásához: 2 x 1,5V AA méret (az elemeket a csomag nem tartalmazza - Lítium elemek használata javasolt)
Magasság   149 mm
Szélesség 90 mm
Mélység 44 mm
Tömeg 226 g (elemekkel együtt, adapter nélkül)


Paraméterek

Akkumulátor

Elem típusa CR2032
Elemek száma 1 db

Rendeltetés

Időjárás Előrejelzett
Használat Beltéri, Kültéri

Tulajdonságok

Mérési értékek Hőmérséklet, Nedvességtartalom
Funkciók Ismételt ébresztés, Ébresztőóra

Elhelyezés

Időjárás állomás elhelyezése Asztalra
Kód:  JN514t2
Termékszám:  SWS 8800
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15