Oldal frissítése

Sencor SWS 8700

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SWS 8700

Vezeték nélküli hőmérőt keresel időjárás-előrejelzéssel? Ebben az esetben válaszd a Sencor SWS 8700 időjárás állomást. Kültéri és beltéri hőmérsékletet egyaránt mutatja. Ezeket az értékeket más időjárás állomásoktól eltérően egy TrueColor képernyőn jeleníti meg, amely különböző látószögekből és közvetlen napfényben is jól olvasható, valamint saját igényeidnek megfelelően beállítható. A Sencor SWS 8700 időjárás állomás előrejelzi az időjárást, a lehetséges fagyokat vagy hőséget. Nagy segítség a penészgomba-mutató, és a barométer funkció, mely relatív és abszolút értékben is megjeleníti a légnyomás értékeket (hPa / mmHg / inHg). Az időjárás mellett méri a levegő páratartalmát, és eltárolja a maximum és minimum értékeket, valamint az előző nap méréseit. Az időjárás állomás áramellátása mind a hálózatról, mind a tartalék akkumulátorral történhet. A Sencor időjárás állomás egy otthoni használatra alkalmas korszerű készülék.

A Sencor SWS 8700 időjárás állomás legfontosabb jellemzői

  • A Sencor meteorológiai állomás méri a kültéri és a beltéri hőmérsékletet, páratartalmat és penészgomba spórát
  • 30 méteres vezeték nélküli kültéri hőmérséklet mérés
  • Nagy, TrueColor kijelző 256 színnel
  • Időjárás előrejelzés
  • Jó olvasható közvetlen napfényben és különböző szögekből is
  • A maximális és minimális értékek automatikus tárolása az integrált memóriában
  • Tápellátás tartalék akkumulátorról is
  • Minden háztartásba alkalmas kiegészítő

Időjárás előrejelzés Sencorral

A Sencor időjárás állomás képes a beltéri és a kültéri hőmérséklet és páratartalom mérésére is. Ezek a 12-24 órás előrejelzések a légnyomás és a hőmérséklet változásán alapulnak. A kültéri mérésekhez a csomagban található egy vezeték nélküli érzékelő. Legfeljebb 8 vezeték nélküli érzékelőt csatlakoztathatunk a Sencor meteorológiai rendszerhez (egy tartozék). A vezeték nélküli érzékelő 2 AA elemmel működik (nem tartozék). A Sencor meteorológiai állomás figyelmeztet a fagyveszélyre egy speciális hópehely szimbólummal, amely 3 ° C és -2 ° C közötti külső hőmérséklet esetén jelenik meg. Az időjárás állomás beépített légköri nyomásérzékelővel rendelkezik, amely előrejelzi az időjárást. A Sencor állomás kijelzőjének színes háttérvilágítása alacsony vagy nagy intenzitásúra állítható, vagy akár teljesen ki is kapcsolható. 256 szín közül lehet választani. Érdekes megoldás, hogy a szín a mért külső hőmérsékletnek megfelelően megváltoztatható. Így elég egy pillantás a Sencor időjárás állomásra, és máris tudjuk milyen odakinn az idő.

A Sencor időjárási állomás egyéb jellemzői

A Sencor állomás kijelzőjét digitális óraként is használhatjuk. A képernyőn megjelenő dátumot és időt egy rádiójel vezérli, így nem kell aggódni, hogy pontos-e, és mindig láthatjuk az aktuális időt. Még nyári és téli időszámításnál is. A Sencor állomás hálózatról üzemeltethető, de tartalék elemmel is működtethető, mely a csomagban található. A kijelzőn megjeleníti az alacsony töltöttségi szintet, illetve a rádiójel erősségjelzőjét is. A Sencor időjárás állomás ébresztő funkcióval is rendelkezik. Ismétlés módban, ha kikapcsoljuk az ébresztést, akkor 24 óra múlva a beprogramozott időpontban újra aktivizálódik, és még a legnagyobb mormotákat is felkelti!

Paraméterek:

7,1 "(18,1 cm) színes LCD kijelző

Adatátvitel a főegység és az érzékelő között akár 30 m távolságon is (nyílt terepen)

Szenzor átviteli frekvencia: 433 MHz

Főegység tápellátása: DC (DC) 5 V / 500 mA (mellékelve)

Fogyasztás: <25 W

Főegység elem: 1 x CR-2032 3 V (mellékelve)

Érzékelő elem: 2 × 1,5V AA (nem tartozék - lítium elem ajánlott)

Magasság 83 mm

Szélesség 220 mm

Mélység 39 mm

Tömeg 226 g (elemmel, adapter nélkül)


Paraméterek

Akkumulátor

Elem típusa CR2032
Elemek száma 1 db

Rendeltetés

Időjárás Előrejelzett
Használat Beltéri, Kültéri

Tulajdonságok

Mérési értékek Hőmérséklet, Nedvességtartalom
Funkciók Ismételt ébresztés, Ébresztőóra

Elhelyezés

Időjárás állomás elhelyezése Asztalra
Kód:  JN514t1
Termékszám:  SWS 8700
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20