Oldal frissítése

Sencor SWS 8400

4,5 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SWS 8400

Vezeték nélküli időjárás állomást keresel, ami megmutatja a hőmérsékletet és előre jelzi a kinti időjárást? Válaszd a Sencor SWS 8400 meteorológiai állomást! A készülék a kültéri és a beltéri hőmérsékletet egyaránt méri és széles, színes kijelzővel rendelkezik. A várható időjárást 24 órával jelzi előre. A kijelző könnyen olvasható különböző szögekből és közvetlen napsütésben is. Méri mind a beltéri, mind a kültéri hőmérsékletet és páratartalmat. A maximális és minimális értékek a memóriában kerülnek rögzítésre. A készülék külön figyelmeztet, ha jegesedés várható. Hálózati tápellátással és akkumulátorral is rendelkezik. Válaszd a Sencor meteorológiai állomást, amellyel egy modern, csúcskategóriás termék birtokosa lehetsz.  

A Sencor SWS 8400 meteorológiai állomás főbb jellemzői

  • A Sencor meteorológiai állomás méri a kültéri és a beltéri hőmérsékletet és a páratartalmat
  • Vezeték nélküli kültéri hőmérséklet mérés
  • Nagy kijelző számos különböző színnel
  • 24 órás előrejelzést ad az időjárásról
  • Jó olvashatóság közvetlen napfényben is
  • Megőrzi a maximális és a minimális értékeket a memóriában
  • Asztalra állítható
  • Hálózati tápellátás és akkumulátor

Sencor időjárás előrejelzés

A Sencor meteorológiai állomás képes a beltéri és a kültéri hőmérséklet és páratartalom mérésére is. A kültéri mérésekhez egy vezeték nélküli érzékelő található a csomagolásban és falra szerelhető tartóval rendelkezik. Legfeljebb 3 vezeték nélküli érzékelőt csatlakoztathat a Sencor meteorológiai rendszerhez (ebből egy tartozék). A vezeték nélküli érzékelő 2 db AA típusú lítium elemet használ (nem tartozék). A Sencor meteorológiai állomás figyelmezteti Önt a jegesedés veszélyére egy különleges hópehely szimbólummal, amely 3° C és -2° C közötti külső hőmérsékleten jelentkezik. A meteorológiai állomás beépített légnyomás-érzékelővel rendelkezik, amely 24 órával előre tudja előre jelezni az időjárást. A Sencor meteorológiai állomás színes, háttérvilágítással is rendelkező kijelzője alacsony, vagy magas intenzitásra állítható be, illetve teljesen ki is kapcsolható. 256 szín opció közül választhat. Nagyon hasznos lehetőség, amikor a kijelzőn megjelenő szín a mért kültéri hőmérsékletnek megfelelően változik, így elég csak rápillantani a kijelzőre és máris tudni fogod, hogy milyen a külső hőmérséklet. 

A Sencor meteorológiai állomás egyéb jellemzői

A Sencor meteorológiai állomás digitális óraként vagy ébresztőóraként is használható. A kijelzőn megjelenő dátumot és időt egy rádiójel vezérli, így nem kell aggódni a mért érték pontossága miatt. sem nyáron, sem télen. A Sencor Meteo állomás hálózati tápellátással működik, de a csomagban található egy CR 2032 típusú tartalék akkumulátor is. A kijelzőn megjelenik az alacsony töltöttség és a rádiójel erőssége. A Sencor meteorológiai állomás ébresztőóraként is használható és szundi-funkcióval is rendelkezik. Ez a funkció 24 órán át működik, így egészen biztos, hogy azok sem alszanak el, akik nehezen ébrednek reggelente.

Paraméterek:
A TRUE COLOR kijelzo átlója: 7,56" (19.2 cm)
Átvitel távolsága a főegység és az érzékelő között: legfeljebb 30 m (nyitott terület)
Érzékelő átviteli frekvencia: 433 MHz
Fő egység / Hálózati adapter: DC 4,5 V / 300 mA (mellékelve)
Fogyasztás: 1,35 W
Fő / Tartalék akkumulátor: 1 × CR-2032 3 V (tartozék)
Elem az érzékelő tápellátásához: 2 x 1,5V AA méret (nem tartozék - lítium elem javasolt)
Magasság: 8,75 cm
Szélesség: 23 cm
Mélység: 4,9 cm
Tömeg: 307 g (akkumulátorral együtt, adapter nélkül)

 

Paraméterek

Akkumulátor

Elem típusa AA, CR2032
Elemek száma 3 db

Rendeltetés

Időjárás Előrejelzett
Használat Beltéri, Kültéri

Tulajdonságok

Mérési értékek Hőmérséklet
Funkciók Ismételt ébresztés

Elhelyezés

Időjárás állomás elhelyezése Asztalra
Kód:  JN514m
Termékszám:  SWS 8400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15