Oldal frissítése

Sencor SWS 30 R piros

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SWS 30 R piros

A Sencor SWS 30 R otthoni időjárás állomás, amely a hőmérséklet és páratartalom mérésére szolgáló vezeték nélküli érzékelőn túl megjeleníti az aktuális időt és dátumot, napot, illetve holdfázist. Az állomás praktikus szundi-funkciós ébresztővel és páratartalom-mérővel is rendelkezik. Minden adat remekül olvasható akár nagyobb távolságból is, köszönhetően a nagyméretű, háttérvilágítású kijelzőnek. Továbbá figyelemre méltó például a hőmérséklet-alakulás megjelenítése vagy a rádióvezérlésű óra.
Műszaki adatok:
Jellemzők:Rádióvezérlésű óraIdő, dátum, nap, ébresztő, holdfázis-kijelzőBeltéri hőmérséklet, beltéri páratartalom, kültéri hőmérsékletBeltéri hőmérséklet mérési tartománya 0 - 50 ° C Kültéri hőmérséklet mérési tartománya -20 - 70 ° CBeltéri páratartalom mérési tartománya 25% - 95% relatív páratartalom12/24 órás rezsimHőmérséklet-változások kijelzéseidőjárás-előrejelzésAkár 3 vezeték nélküli érzékelő csatlakoztatásaSzundi-funkcióHatótávolság nyílt terepen akár 30 m
Kijelző:
Nagyméretű háttérvilágítású kijelző
Méretek:
18.5 x 8 x 5 cm
Tömeg:
230 g
Színkivitelezés:
piros

Kód:  JN507cr
Termékszám:  SWS 30 R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15