Oldal frissítése

Sencor SWS 30 BU kék

3,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SWS 30 BU kék

A Sencor SWS 30 időjárás állomás remek segítséget nyújt az alapvető meteorológiai adatok áttekintésében. Az alapvető időjárási információkon túl a hét aktuális napját és az aktuális holdfázist is megjeleníti. Az eszköz egyaránt hatékonyan méri a beltéri és kültéri hőmérsékletet. A hőmérséklet alakulása időrendben tekinthető meg. A vezeték nélküli érzékelő, amely az adatok fő forrása, akár a 30 méteres hatótávolságot is elérheti, ezért nem kell attól tartania, hogy az időjárás állomásnak túl közel kéne lennie hozzá. Az idő és dátum kézi beállításával sem kell többé bajlódnia, mivel minden rádióvezérléssel működik. A Sencor SWS 30 az ideális időjárás állomás az Ön lakásába vagy házába.


Műszaki adatok:
Funkciók:Rádióvezérlésű óraIdő, dátum, hét napja, ébresztő, holdfázis-kijelzőBeltéri hőmérséklet, beltéri páratartalom, kültéri hőmérsékletBeltéri hőmérséklet mérési tartománya 0 - 50 ° C Kültéri hőmérséklet mérési tartománya -20 - 70 ° CBeltéri páratartalom mérési tartománya 25% - 95% relatív páratartalom12/24 órás rezsimHőmérséklet alakulásának megjelenítéseidőjárás-előrejelzésAkár 3 vezeték nélküli érzékelő csatlakoztatásaSzundi-funkcióHatótávolsága nyílt terepen akár 30 m
Kijelző:
Nagyméretű, háttérvilágítású kijelző
Méretek:
18.5 x 8 x 5 cm
Tömeg:
230 g
Színkivitelezés:
kék

Kód:  JN507cl
Termékszám:  SWS 30 BU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05