Oldal frissítése

Sencor SWS 290

3,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SWS 290

A kisebb, mutatós Sencor időjárás állomás színes LCD kijelzője mutatja a pontos időt, beltéri és kültéri hőmérsékletet, páratartalmat, stb. Időjárás előrejelzés grafikusan jeleníti meg, hogy milyen időjárás várható a közeljövőben. Mindezt a lehető legnagyobb pontossággal. A 433 MHz-es vezeték nélküli érzékelő hatótávolsága 30 m. Sokak örömére ébresztőóra funkció is található benne ismétlődő riasztással.

Minőségi munka a Te kényelmedre gondolva

A kiváló minőségű színes LCD-kijelző még közvetlen napfényben is jól olvasható, estére pedig háttérvilágítást kapott. Ébresztőóraként is használható. Az időjárási állomást két, 1,5 V-os AG 13 típusú elem táplálja (mellékelve). Mindez strapabíró, megfelelő méretű kivitelben: 105 × 180 × 55 mm, tömege 170 g.


Paraméterek

Rendeltetés

Időjárás Előrejelzett
Használat Beltéri, Kültéri

Tulajdonságok

Mérési értékek Hőmérséklet, Nedvességtartalom
Funkciók Ismételt ébresztés, Ébresztőóra
Kód:  JN512s
Termékszám:  SWS 290
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20