Oldal frissítése

Sencor SWS 1500 GN

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SWS 1500 GN

Olyan órát keresel, mellyel megmérheted a helyiség belső hőmérsékletét is? Próbáljd ki a Sencor SWS 1500 időjárásállomást. Az LCD kijelzőn digitális formátumban jelenik meg a pontos idő kék háttérvilágítással. 12 vagy 24 órás formátum választható. További hasznos funkció az integrált naptár és a nem kevésbé fontos ébresztőóra, melyek még elégedettebbé tesznek majd. Az ébresztés hangjelzéssel történik, és a Sencor meteorológiai állomás szundi-funkcióval is rendelkezik. 1 db AA elemmel működik.  

A Sencor SWS 1500 időjárásállomás legfontosabb jellemzői:

  • A Sencor időjárásállomás digitális időkijelzővel rendelkezik
  • LCD kijelző kék háttérvilágítással
  • 12 vagy 24 órás időformátum választható
  • Naptár
  • Szundi-funkció
  • 1 db AA elemmel működik
  • Többféle színben - zöld színű
  • Belső hőmérsékletet és páratartalmat is mér

Sencor időjárásállomás ébresztő funkcióval

A Sencor időjárásállomáson ébresztés is beállítható, amely hangjelzéssel történik. Ha a SNOOZE gomb lenyomásával kapcsolod ki az ébresztést, bekapcsol a szundi-funkció, ami elhalasztja az ébresztést. Az ébresztő 8 perc után ismét megszólal, így azok sem alszanak el, akik nehezen ébrednek reggel. Ha másik gombbal kapcsolod ki az ébresztést, akkor az ébresztést a következő napra állítod be. 

Hőmérséklet és páratartalom mérése a Sencor meteorológiai állomás segítségével

A Sencor Meteo Station 0 és 50 °C közötti belső hőmérséklet mérésére alkalmas. A hőmérséklet az AA elem behelyezése után körülbelül 3-8 perc múlva mérhető. A készülék nem tartalmazza az elemet. A hőmérséklet mérése választható °C-ban vagy °F-ben. A páratartalom mérése 20-90% között lehetséges. A Sencor időjárásállomás tárolja a legalacsonyabb és legmagasabb mért hőmérsékletet a memóriájában .  

 

Paraméterek

Akkumulátor

Elem típusa AA
Elemek száma 1 db

Rendeltetés

Időjárás Aktuális
Használat Beltéri

Tulajdonságok

Mérési értékek Hőmérséklet, Nedvességtartalom
Funkciók Ismételt ébresztés, Ébresztőóra
Kód:  JN512ib
Termékszám:  SWS 1500 GN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15