Oldal frissítése

SENCOR SWK 7706GD

3,5 30 értékelés
15 690 Ft

SENCOR SWK 7706GD

A vízforraló manapság a legtöbb háztartás alapvető része. Eme Sencor vízforraló kanna 1,7 l befogadóképességet és egyszerű vezérlést biztosít. Gyártása kiváló minőségű anyagok felhasználásával zajlott, mint például fém. A fém anyagok magasfokú ellenállást biztosítanak a magas hőmérsékletekkel szemben. Ezenkívül a készülék hosszú élettartammal büszkélkedhet. A praktikus Sencor vízforraló energiafelhasználása 2150 W. A hasznos eltávolítható szűrő tisztán tartja a vizet kiöntéskör. Az elegáns stílust arany szín domborítja ki. Az ízléses kialakítású és megbízható Sencor elektromos vízforraló számtalan hasznos funkciója és előnyös tulajdonsága biztosítja a könnyű és gondtalan használatot.

Vízforraló SENCOR SWK 7706GD Képernyő
Vízforraló SENCOR SWK 7706GD Jellemzők/technológia

A dizájnos SENCOR SWK 7706GD elektromos vízforraló alapvető jellemzői

  • Ezen Sencor elektromos vízforraló kényelmes és gyors italkészítést tesz lehetővé
  • Űrtartalma: 1,7 l
  • A vízforraló kanna anyaga fém
  • A korszerű Sencor vízforraló teljesítménye 2150 W
  • A készülék része a hatékony eltávolítható szűrő
  • Arany kivitelű elektromos vízforraló
  • A forgótalp segítségével a vízforraló használata gyors és egyszerű
  • Előnye a hőmérséklet szabályozás funkció
  • A vízforraló a melegítés után bizonyos ideig tartja a beállított vízhőmérsékletet
  • LED fény jelzi, hogy a készülék működésben van

Egy tökéletesen biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló kialakításának elengedhetetlen részét alkotják bizonyos biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor.

Vízforraló SENCOR SWK 7706GD Oldalnézet
Vízforraló SENCOR SWK 7706GD Csomagolás/doboz

A megbízható működés és a hosszú élettartam biztosítéka

A hasznos Sencor elektromos vízforraló nemcsak a gyártásánál alkalmazott anyagok minőségével emelkedik ki, hanem a gondtalan használatot elősegítő forgótalppal is. A vízforraló kanna bármilyen irányból a talpára helyezhető. Előnye a hőszabályozás funkció, amely biztosan jól jön a különféle forró italok készítésekor. Ha úgy adódik, hogy a vízről elfeledkezel, nem lesz szükséges újraforralni. A beállított vízhőmérsékletet a vízforraló bizonyos ideig a felmelegítés után is tartja. A forralás megkezdésekor LED világítás aktiválódik, amely mutatja, hogy az elektromos vízforraló üzemben van.

Paraméterek

Anyag

Anyag Fém

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 150 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Arany

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SENRK760
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SWK 7706GD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10