Oldal frissítése

SENCOR SWK 7002CO

2,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SWK 7002CO

A vízforraló manapság a legtöbb háztartás alapvető része. A praktikus Sencor elektromos vízforraló 1,7 l űrtartalmat és egyszerű vezérlést biztosít. Előállításához minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél. Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, de egyúttal praktikus, egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz, valamint használatakor nem fegyeget nem kívánt szagok és mellékízek kialakulása, még hosszantartó használat esetén sem. A rozsdamentes anyag stílusos és praktikus, és bármely konyha stílusába belesimul. A praktikus Sencor vízforraló teljesítménye 2200 W. A célszerű eltávolítható szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. A vonzó kialakítást réz szín viszi tökélyre. A minőségi és megbízható Sencor vízforraló előnyös tulajdonságai és funkciói biztosítják, hogy minden konyha megbecsült eszköze lesz.

Vízforraló SENCOR SWK 7002CO Képernyő
Vízforraló SENCOR SWK 7002CO Jellemzők/technológia

A minőségi SENCOR SWK 7002CO vízforraló alapvető tulajdonságai

  • A megbízható Sencor elektromos vízforraló segítségével az italkészítés szinte gyerekjáték
  • Kapacitása 1,7 l
  • Minőségi anyagokból gyártották, mint például rozsdamentes acél
  • Az elegáns Sencor vízforraló energiafogyasztása 2200 W
  • A készülék része a hatékony eltávolítható szűrő
  • Réz kivitelű vízforraló kanna
  • A kényelmes használatot forgótalp biztosítja
  • A fűtőtekercs a kanna feneke alatt rejtőzik
  • Gyermekeid biztonságát gyerekzár garantálja
  • A készülék üzemi állapotát LED fény mutatja
  • A használat kényelmét automatikus fedélnyitás funkció növeli

Egy tökéletesen biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a kanna fenekében került elhelyezésre, így a vízkő kialakulásának lehetősége nem áll fenn. A fedél biztonsági zárral van ellátva, amely gyermekzárként szolgál.

Vízforraló SENCOR SWK 7002CO Oldalnézet
Vízforraló SENCOR SWK 7002CO Tartozékok

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam

Az elegáns Sencor vízforraló kanna nem csak a gyártásánál alkalmazott anyagok tartósságával emelkedik ki, hanem a könnyű használatot elősegítő forgótalppal is. Segítségével a kanna gond nélkül és bármilyen irányból a talpra állítható. A víz kiöntése a vízforralóból egyszerű a továbbfejlesztett kiöntőnyílásnak köszönhetően. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely a vízforraló üzemelését jelzi. Az automatikus fedélnyitás szintén hasznos funkció, amellyel a vízforraló használata még kényelmesebb.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál
Funkciók Anti-Drip, Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Gyerekzár, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Réz
Kód:  SENRK479
Termékszám:  SENCOR SWK 7002CO konvice
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20