Oldal frissítése

SENCOR SWK 7000WH

5 1 értékelés
11 990 Ft

SENCOR SWK 7000WH

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. A minőségi Sencor vízforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű kezelhetőséget biztosít. Kiváló minőségű anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél (inox). Nemcsak elegáns kialakításával varázsol el, hanem praktikusságával is elcsábít, nem tartalmaz egyészségre ártalmas anyagokat, valamint használatakor nem kerül sor szagok vagy ízek átvitelére, még hosszútávú használat esetén sem. A rozsdamentes kivitel egyszerre elegáns és praktikus, és tökéletes kiegészítője lesz bármely konyha stílusának. A stílusos Sencor gyorsforraló teljesítménye 2200 W. A célszerű kivehető szűrő biztosítja a kiváló vízminőséget szennyeződések és vízkő nélkül. A tetszetős klasszikus stílust fehér dizájn hangsúlyozza ki. A minőségi és megbízható Sencor vízforraló előnyös tulajdonságai és funkciói biztosítják, hogy minden konyha megbecsült eszköze lesz.

Vízforraló SENCOR SWK 7000WH Képernyő
Vízforraló SENCOR SWK 7000WH Jellemzők/technológia

A hasznos SENCOR SWK 7000WH vízforraló legfőbb tulajdonságai

  • Ezen Sencor vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Kapacitása 1,7 l
  • Gyártásához kiváló minőségű anyagokat használtak, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • A megbízható Sencor vízforraló energiafogyasztása 2200 W
  • Felszerelésének része a hatékony kivehető szűrő
  • Klasszikus stílus
  • Fehér kivitelű gyorsforraló
  • A forgótalpnak köszönhetően használata könnyű és egyszerű
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • Fedele gyerekzárral van ellátva
  • A készülék bekapcsolt állapotáról LED jelzés nyújt információt
  • A gondtalan használatot az automatikus fedélnyitás funkció biztosítja

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a vízforraló aljában rejtőzik, ami megvédi a vízkőlerakódástól. A használók biztonságát a fedélbe épített biztonsági zár segíti.

Vízforraló SENCOR SWK 7000WH Oldalnézet
Vízforraló SENCOR SWK 7000WH Tartozékok

Megbízhatóság és hosszú élettartam egy testben vízforraló

A dizájnos Sencor vízforraló nemcsak az előállításánál felhasznált anyagok ellenállóságával büszkélkedhet, hanem a használatát könnyítő forgótalppal is. A vízforraló tetszőleges szögből helyezhető a forgótalpra. A továbbfejlesztett kiöntőnyílás segítségével a víz kiöntése könnyű és egyszerű. A melegítés megkezdésekor LED világítás kapcsol be, amely mutatja, hogy az elektromos vízforraló üzemben van. Hasznos funkció az automatikus fedélnyitás is, amellyel a kanna megtöltése gyors és egyszerű.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál
Funkciók Anti-Drip, Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Gyerekzár, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Fehér
Kód:  SENRK455
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SENCOR SWK 7000WH konvice
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10