Oldal frissítése

SENCOR SWK 2198RS

4,6 400 értékelés
11 890 Ft

SENCOR SWK 2198RS

Elektromos vízforraló hőmérséklet-szabályozással

Elektromos vízforraló hőmérséklet-szabályozással

Vízforraló vagyok szabályozható hőmérséklettel és 2 literes térfogattal

Sencor SWK 2198R

A teához és a kávéhoz zökkenőmentesen melegítem fel a vizet. A két literes térfogatomnak hála kényelmesen készítem el az italokat akár 8 fő számára. Mint egy tisztességes vízforraló esetében, a mindkét oldalról tökéletesen látható vízszintjelző segítségével mindig tudni fogod, hogy éppen mennyi vizet készítesz, legyen szó akár fél liter vagy egy liter víz felforralásáról. A 2200 wattos bemeneti teljesítményemmel a vízforralás gyors és energiahatékony egyben. Sokkal több vagyok, mint egy praktikus készülék, hiszen kilenc lenyűgöző színben érkezem.

A hőmérsékletet az ital típusa szerint állítom be

Azonban nem minden a gyors vízforralás, ugyanis a Sencor több hőmérsékletszinttel tervezett meg, mindig alkalmazkodom ahhoz az italhoz, amelyet éppen el szeretnél készíteni. Az ital ideális hőmérséklete nagyon fontos a megfelelő elkészítéséhez. Egy helyesen elkészített ital nem veszít az ízéből vagy az értékes tápanyagtartalmából sem, például az egészséges gyógyteák esetében. A 100, 90, 80, 70 és a 50 °C-os vízmelegítéssel teljes minőségében élvezheted ki a teákat és a finom kávékat.

Elektromos vízforraló hőmérséklet-szabályozással
Elektromos vízforraló hőmérséklet-szabályozással

Üzemmód a beállított hőmérséklet megőrzéséhez

Forró vízre van szükséged a teához, de elfelejtetted kiönteni azt a kancsóból a pohárba? Vagy éppen vendégeket vársz és pontosan szeretnéd elkészíteni a vizet? Az ilyen helyzetekre tartogatom a felmelegített víz hőmérsékletének megőrzését akár 30 percen keresztül. Azonban, hogyha túl alacsony/magas hőmérsékletet állítasz be, akkor sem történik semmi baj, hiszen ezt bármikor megváltoztathatod, és amikor készen van a víz, egyszerűen jelzem neked.


LED világítással és hangjelzéssel érkezem

Ez a funkció a kedvencem. Minden egyes előre beállított hőmérsékletem saját színnel büszkélkedhet, amely színnel megvilágítom az üveg kancsót. Ez egy igazán látványos játék a színekkel, azonban nem tart örökké, amikor a víz elérte a kívánt hőmérsékletet, villogással és dupla hangjelzéssel figyelmeztetlek, hogy minden készen van. Mivel stratégikusan használom a színeimet, nagyszerű segítséget nyújtok a hallássérült felhasználóknak.

Elektromos vízforraló hőmérséklet-szabályozással
Elektromos vízforraló hőmérséklet-szabályozással

A háromszoros védelem garantálja a biztonságot

Sokkal több vagyok, mint egy mutatós kiegészítő, hiszen a kancsó prémium minőségű és ellenálló üvegből, műanyagból és rozsdamentes acélból készült, így hosszú az élettartama. A háromszoros biztonsági rendszer gondoskodik a biztonságos használatomról, így nem szükséges amiatt aggódnod, hogy túlmelegszem, vagy hogy kikapcsoltál-e, amelyet egyébként automatikusan megteszek miután végeztem a víz forralásával vagy hogyha melegítés közben eltávolítod a kancsót az alapról. Összességében rendkívüli tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkezem, ez tesz megbízható, funkcionáliskészülékké,amely még szemet gyönyörködtető is.

Műszaki adatok

  • Belső LED világítás
  • Hőmérsékletbeállítás 50/70/80/90/100 °C-on
  • Szűrős kiöntő
  • Rozsdamentes acél fűtőszál
  • Tápkábel tárolása 
  • 2 literes térfogat

Elektromos vízforraló hőmérséklet-szabályozással

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 2 l
Tulajdonságok Szűrő, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  SENRKO02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SWK 2198RS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20