Oldal frissítése

SENCOR SWK 2197GG

4,6 408 értékelés
13 790 Ft

SENCOR SWK 2197GG

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. A stílusos Sencor vízforraló 2 l térfogatot és könnyű kezelhetőséget biztosít. Kiváló minőségű anyagokból készült, úgy mint üveg. Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, hanem praktikusságával is elcsábít, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsan hatnának családod egészségére, valamint használatakor nem kerül sor szagok vagy ízek átvitelére, még akkor sem, ha gyakran és hosszútávon használjuk. Probléma nélkül ellenáll a karcolásoknak, valamint a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szembeni ellenállása is kitűnő. A praktikus Sencor gyorsforraló teljesítménye 2200 W. A minőségi klasszikus stílust zöld dizájn erősíti. Az ízléses kialakítású és megbízható Sencor elektromos vízforraló számos előnyt és praktikus funkciót kínál minden használójának.

Vízforraló SENCOR SWK 2197GG Képernyő
Vízforraló SENCOR SWK 2197GG Jellemzők/technológia

A hasznos SENCOR SWK 2197GG vízforraló alapvető jellemzői

  • A korszerű Sencor vízforraló kényelmes és gyors italkészítést tesz lehetővé
  • Űrtartalma: 2 l
  • Gyártásához kiváló minőségű anyagokat használtak, mint például üveg
  • Az elegáns Sencor vízforraló energiafelhasználása: 2200 W
  • Klasszikus dizájn
  • Zöld kivitelű elektromos vízforraló
  • A kényelmes használatról praktikus kábeltároló rekesz gondoskodik
  • Hasznos funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését
  • Hangjelzés figyelmeztet, hogy a víz felforrt
  • A beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja
  • A készülék aktív működését LED indikátor jelzi
  • A kényelmes használatot az automatikus fedélnyitás funkció segíti
  • A hasznos szűrő eltávolítja a szennyeződéseket és a vízkövet

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor.

Vízforraló SENCOR SWK 2197GG Oldalnézet
Vízforraló SENCOR SWK 2197GG Tartozékok

Megbízható működés és garantáltan hosszú élettartam vízforraló

A dizájnos Sencor elektromos vízforraló nem csak a gyártásánál alkalmazott anyagok tartósságával emelkedik ki, hanem kábeltároló rekesszel is, amely biztosítja az egyszerű és praktikus használatot és tárolást. Kulcs funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól a teáig sokféle italt fogyaszthatsz. A gyorsforralóban lévő víz mennyisége jól látható a vízszintjelzőnek köszönhetően. A hangjelzés is hasznos funkció, amely jelzi a forralt víz elkészültét. És ha másba kezdesz, és el is felejted a vizet, nem kell majd újra felforralni. Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja. A forralás megkezdésekor LED világítás aktiválódik, amely mutatja, hogy a vízforraló üzembe lépett. Nagy előnye az automatikus fedélnyitás funkció, amely hozzájárul a vízforraló könnyű és kényelmes használatához. A szűrőnek köszönhetően elfeledkezhetsz a szennyeződésekről és a vízkőről.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 2 l
Tulajdonságok Szűrő, LED világítás, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Zöld
Kód:  SENRK982
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SWK 2197GG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05