Oldal frissítése

SENCOR SWK 2197GG

4,6 402 értékelés
14 490 Ft

SENCOR SWK 2197GG

A vízforraló a legtöbbünk számára nélkülözhetetlen háztartási eszköz. A hasznos Sencor vízforraló 2 l űrtartalmat és könnyű használatot kínál. Minőségi anyagokból készült, úgy mint üveg. Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, de egyúttal könnyen tisztítható, gyártásában egészségre káros anyagokat nem használtak fel, illetve használatakor nem kell tartani nem kívánt szagok vagy ízek kialakulásától, még akkor sem, ha használata gyakori és hosszútávú. Ellenáll a karcolásoknak, valamint a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szembeni ellenállása is kitűnő. Eme Sencor elektromos vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A minőségi klasszikus stílust zöld megjelenés teszi még vonzóbbá. Az elegáns és megbízható Sencor vízforraló rengeteg praktikus funkciót kínál, így könnyű és hatékony használatot biztosít.

Vízforraló SENCOR SWK 2197GG Képernyő
Vízforraló SENCOR SWK 2197GG Jellemzők/technológia

Az elegáns SENCOR SWK 2197GG vízforraló fő tulajdonságai

  • A modern Sencor gyorsforraló kényelmes használatot és hatékony működést biztosít
  • Kapacitása 2 l
  • Gyártásához kiváló minőségű anyagokat használtak, mint például üveg
  • A korszerű Sencor gyorsforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Klasszikus kialakítás
  • Zöld kivitelű vízforraló
  • Használatát kényelmes kábeltároló rekesz egyszerűsíti
  • Előnye a hőszabályozás funkció
  • A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően
  • Hangjelzés figyelmeztet, hogy a forralás sikeresen befejeződött
  • A tartályban lévő víz hőmérsékletét a beállított értéken tartja
  • LED fény jelzi, hogy a készülék működésben van
  • A gondtalan használatot az automatikus fedélnyitás funkció biztosítja
  • A praktikus szűrő megvéd a szennyeződésektől és a vízkőtől

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló kialakításának elengedhetetlen részét alkotják bizonyos biztonsági funkciók, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor.

Vízforraló SENCOR SWK 2197GG Oldalnézet
Vízforraló SENCOR SWK 2197GG Tartozékok

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam gyorsforraló

Az elegáns Sencor gyorsforraló nemcsak a gyártásánál alkalmazott anyagok minőségével emelkedik ki, hanem a kábeltároló rekesszel is, amely a használatát könnyíti. Kulcs funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így kedvenc kávéidat és teáidat gond nélkül elkészítheted. A tartályban található víz mennyisége azonnal látható a vízszintjelzőnek köszönhetően. Biztosan örülni fogsz a hangjelzésnek is, amely a víz felforrását jelzi. Ha máshol a figyelmed és eszedbe sem jut a forralt víz, nem kell újra felmelegítened. A tartályban lévő víz hőmérsékletét a vízforraló a beállított szinten tartja. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely mutatja, hogy a vízforraló üzembe lépett. Hasznos funkció az automatikus fedélnyitás is, amely gyors és gondtalan használatot biztosít. A víz mindig tiszta és vízkőtől mentes lesz a szűrőnek köszönhetően.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 2 l
Tulajdonságok Szűrő, LED világítás, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Zöld
Kód:  SENRK982
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SWK 2197GG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15