Oldal frissítése

SENCOR SWK 2195VT

4,6 402 értékelés
13 990 Ft

SENCOR SWK 2195VT

Vízforraló SENCOR SWK 2195VT Képernyő

Felejtsd el, hogy a vízforraló mindössze egy praktikus készülék. Ma már fontos dizájn funkciót tölt be és sokat elárul rólad. A(z) Sencor stílusos üveg vízforralója kiváló ötvözete a praktikusságnak és az eleganciának. Az üveg csodás kiegészítő, így szinte minden konyhába illik. A vízforraló 2200 W teljesítményének köszönhetően villámgyorsan felforralja a vizet. Egyéb előnye nagy térfogata 2 l. A víz felforrása után magától kikapcsol, így nem probléma ha bekapcsolva felejted. Óriási pozitívuma, hogy a víz hőmérséklete külön beállítható. Forró italt hosszabb idő elteltével is készíthetsz, erre szolgál a különleges (Keep Warm) melegentartó funkció.

A(z) SENCOR SWK 2195VT vízforraló fontosabb tulajdonságai

  • A(z) Sencor vízforraló teljesítménye: 2200 W
  • A váz anyaga: üveg
  • Tartályának térfogata: 2 l
  • A víz felforralása után automatikusan kikapcsol
Vízforraló SENCOR SWK 2195VT Jellemzők/technológia

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 2 l
Tulajdonságok Szűrő, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Lila
Kód:  SENRK944
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SWK 2195VT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05