Oldal frissítése

SENCOR SWK 2192BL

4,6 402 értékelés
11 690 Ft

SENCOR SWK 2192BL

A vízforraló a legtöbbünk számára nélkülözhetetlen háztartási eszköz. A dizájnos Sencor vízforraló 2 l kapacitást és egyszerű vezérlést kínál. Kiváló minőségű anyagokból készült, úgy mint üveg. Nemcsak elegáns kialakításával varázsol el, de a tisztítása is egyszerű, nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, valamint nem veszi át a nem kívánt szagokat és ízeket, még hosszantartó használat esetén sem. Nem hajlamos a karcolódásra, továbbá előnye a nagyfokú ellenállás a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szemben. Eme Sencor gyorsforraló energiafelhasználása 2200 W. A tetszetős formatervezést kék szín teszi teljessé. Az ízléses és megbízható Sencor vízforraló előnyös tulajdonságai és funkciói biztosítják, hogy minden konyha megbecsült eszköze lesz.

Vízforraló SENCOR SWK 2192BL Képernyő
Vízforraló SENCOR SWK 2192BL Jellemzők/technológia

A stílusos SENCOR SWK 2192BL vízforraló alapvető jellemzői

  • A praktikus Sencor vízforraló segítségével az italok elkészítése gyors és hatékony lesz
  • Befogadóképessége: 2 l
  • A vízforraló anyaga üveg
  • Az elegáns Sencor elektromos vízforraló energiafelhasználása: 2200 W
  • Kék kivitelű vízforraló
  • A kényelmes és gyors használatot kábeltároló rekesz garantálja
  • Kulcs funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízforraló a melegítés után bizonyos ideig tartja a beállított vízhőmérsékletet
  • A gondtalan használatot az automatikus fedélnyitás funkció biztosítja
  • A praktikus szűrő megvéd a szennyeződésektől és a vízkőtől

Egy igazán biztonságos vízforraló

A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor.

Vízforraló SENCOR SWK 2192BL Oldalnézet
Vízforraló SENCOR SWK 2192BL Tartozékok

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam vízforraló

A stílusos Sencor gyorsforraló nemcsak az előállításánál felhasznált anyagok ellenállóságával büszkélkedhet, hanem kábeltároló rekesszel is, amely biztosítja az egyszerű és praktikus használatot és tárolást. Legfontosabb funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól a teáig sokféle italt fogyaszthatsz. Ha forralás közben más irányba terelődik a figyelmed, és a vízről elfeledkezel, nem kell újra felmelegítened. A vízforraló a melegítés után bizonyos ideig tartja a beállított vízhőmérsékletet. Hasznos funkció az automatikus fedélnyitás is, amely könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé. A praktikus szűrő teljesen tiszta vizet biztosít.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 2 l
Tulajdonságok Szűrő, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Kék
Kód:  SENRK883
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SWK 2192BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20