Oldal frissítése

SENCOR SWK 2190WH

4,6 402 értékelés
11 390 Ft

SENCOR SWK 2190WH

Vízforraló hőfokszabályzóval

Elektromos vízforraló hőfokszabályzóval

Vízforraló vagyok, szabályzom a hőmérsékletet, térfogatom

Sencor  SWK 2190WH 

A vizet tea és kávé készítéséhez játszva felmelegítem. Két literes térfogatomnak köszönhetően kényelmesen készíthetsz a segítségemmel italt akár nyolc fő számára. A jó vízforraló mindig tudni akarja, mennyi vizet melegít éppen, ezért mindkét oldalról, mindig jól látható szintjelzővel ellátott vagyok, legyen szó akár fél liter, akár egy liter víz melegítéséről. 2200 W teljesítményfelvétel mellett fűtési sebességem rendkívül gyors és energiatakarékos. Természetesen nem csak praktikus vagyok, hanem szép is- kilenc gyönyörű színváltozat közül válogathatsz.

A víz hőmérsékletét az ital típusa szerint szabályzom

Annak érdekében, hogy ne a gyorsaság legyen az egyetlen szempont, a Sencor különféle hőfokozatokkal szerelt fel engem, így minden egyes meleg italhoz az igények szerint tudok alkalmazkodni. A tea és kávé ideális hőmérséklete éppen olyan fontos, mint az készítés módja. A megfelelően elkészített ital nem veszít ízéből és megtartja az értékes anyagokat, amelyek például a gyógyteákban találhatók. 100, 90, 80, 70 és 50 ° C hőmérsékletre tudom a vizet felmelegíteni, így kiválaszthatod, melyik felel meg az éppen készített finom teához vagy kávéhoz.

Vízforraló hőfokszabályzóval
Vízforraló hőfokszabályzóval

Rendelkezem egy üzemmóddal a beállított hőmérséklet fenntartásához

Vizet kell melegítened a teához, de elfelejtetted kiönteni? Vagy csak látogatót vársz, és fel akarsz készülni? Pontosan ezekre a helyzetekre rendelkezem egy olyan üzemmóddal, amely akár 30 percig is meleg hőmérsékleten tartja a vizet. De ha megtörténik, hogy túl alacsonyra/magasra állítottad a vízhőmérsékletet, semmi gond, bármikor módosíthatod, és ha kész, egyszerűen csak jelentkezem.

LED világítással és hangjelzéssel ellátott vagyok

Ezeket a funkciókat igazán szeretem. Minden előre beállított hőmérsékletnek külön színe van, amely megvilágítja az üvegtest belsejét. Ez egy méltóságtejes játék a színekkel, de nem tart örökké. A vízmelegítés végeztével villanó fénnyel és dupla sípszóval figyelmeztetlek, hogy készen vagyok. Mivel működésem végig soron követhető a színváltozatok által, a hallássérültek nagyszerű segítőtársa lehetek.

Vízforraló hőfokszabályzóval
Vízforraló hőfokszabályzóval

A biztonságot hármas védelem garantálja

Nem csak szép konyhai kiegészítő vagyok, de minőségi, tartós üvegből, műanyagból és rozsdamentes acélból készültem, hogy minél hosszabb élettartamú is legyek. Biztonságos működésemről hármas biztonsági rendszer gondoskodik, így nem kell aggódnod, hogy túlmelegszem, és a kikapcsolással sem kell foglalkoznod, hiszen az automatikusan történik a forráspont elérése után, vagy ha eltávolítasz a talpról munka közben. Mindent összevetve nagyszerű tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkezem, amelyek rendkívül megbízhatóvá, gyakorlatiassá, és szemrevalóvá tesznek.

Műszaki adatok

  • Nagyon gyors vízforralás
  • Belső LED világítás
  • Be/ki gomb
  • Hőmérséklet növelés/csökkentés gomb
  • A beállított hőmérsékletet legfeljebb 30 percig tartja
  • Szűrőbetét
Vízforraló hőfokszabályzóval


Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 2 l
Tulajdonságok LED világítás, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Beépített

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Fehér
Kód:  SENRK845
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SWK 2190WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10