Oldal frissítése

SENCOR SWK 1814RD

4,5 131 értékelés
5 990 Ft

SENCOR SWK 1814RD

A Sencor vízforralóval erős és gyors segítséget kap minden konyhában. Nem csak azért, mert kellően nagy térfogata (1,8 liter), sok csésze finom ital készítéséhez elég, de azért is, mert az egyszerű és modern kivitele tökéletesen beilleszkedik bármelyik konyhába. 
A Sencor vízforraló két vízszintmérővel és 360°-ban forgatható alappal van felszerelve, amelyre a tartály bármilyen szögből könnyen elhelyezhető. A víz minőségét a kivehető és mosható szűrő biztosítja, amely felfogja a vízben található összes szennyeződést és törmeléket. A vízforraló aljában található fűtőlap rozsdamentes acélból készült, és alatta van elhelyezve a rejtett fűtőelem. 
A Sencor az ön biztonságára is gondol - a kanna háromszoros biztonsági rendszerrel van felszerelve. Ez véd a túlmelegedés ellen, automatikusan kikapcsol, ha levesszük a kannát az alapról és automatikusan kikapcsol akkor is, amikor eléri a víz a forráspontot. A vízforraló alkalmas hallássérült felhasználóknak is, mivel a működést jelzőlámpa jelzi. 
További információk:
Színe: 
piros
Jellemzők:
Nagy térfogatú - 1,8 liter
Kétoldalas vízjel
Kivehető és mosható szűrő
A tápkábel tárolása az alapban
Rozsdamentes acélból készült fűtőlap
Rejtett fűtőelem
Egyszerű fedélnyitás
Hármas biztonságvédelem
Központi 360°-os csatlakozó
Be/ki kapcsoló háttérvilágítással
Működés jelzése fénnyel
Műszaki paraméterek:
Fogyasztás - 2000 W
Tömeg - 0.65 kg
Feszültség és frekvencia - 220-240 V, 50 Hz

Paraméterek

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,8 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 000 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  EAN1001q5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SWK1814RD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20