Oldal frissítése

SENCOR SWK 1796SS

4,5 20 értékelés
18 990 Ft

SENCOR SWK 1796SS

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. A praktikus Sencor gyorsforraló 1,7 l térfogatot és könnyű használatot kínál. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak a megjelenése elegáns, de egyben praktikus és számos funkciót is kínál, gyártásában egészségre káros anyagokat nem használtak fel, illetve használatakor nem kell tartani nem kívánt szagok vagy ízek kialakulásától, még gyakori használat esetén sem. A roszdamentes dizájn egyszerre kínál stílusos és praktikus kialakítást, és kiválóan illeszkedik bármely konyhába. A kitűnő minőségű Sencor elektromos vízforraló teljesítménye 2200 W. Az ízléses és megbízható Sencor elektromos vízforraló megannyi hasznos funkciót és tulajdonságot kínál.

Vízforraló SENCOR SWK 1796SS ...
Vízforraló SENCOR SWK 1796SS ...

A kitűnő minőségű SENCOR SWK 1796SS vízforraló legfontosabb előnyei

  • Ezen Sencor gyorsforraló segítségével az italok elkészítése gyors és hatékony lesz
  • Kapacitása 1,7 l
  • Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • A stílusos Sencor gyorsforraló energiafelhasználása 2200 W
  • A kényelmes használatról praktikus forgótalp gondoskodik
  • Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja
  • A készülék aktív működését LED indikátor jelzi

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor.

Vízforraló SENCOR SWK 1796SS ...
Vízforraló SENCOR SWK 1796SS ...

Megbízható működés és garantáltan hosszú élettartam elektromos vízforraló

A stílusos Sencor vízforraló nem csak a minőségi anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem a forgótalppal is, amely a használatát könnyíti. A vízforraló forgótalpra helyezése bármilyen szögből lehetséges. Hasznos funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, amely biztosan jól jön a különféle forró italok készítésekor. Ha máshol a figyelmed és eszedbe sem jut a forralt víz, nem kell újra felmelegítened. A felmelegített víz hőmérsékletét a vízforraló hosszabb ideig megtartja. Bekapcsoláskor kellemes LED világítás aktiválódik, amely a vízforraló üzemelésére figyelmeztet.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  SENRK420
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SWK 1796SS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05