Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SVS 1010WH

4,7 22 értékelés
Leárazás -5 %
20 990 Ft 21 990 Ft

SENCOR SVS 1010WH

A vákuumfóliázóval az élelmiszerek könnyen megőrzik frissességüket és minőségüket. A tartósságukat akár ötször tovább tartják meg. A vákuumozás lehetővé teszi az élelmiszerek tápértékének és eredeti friss aromájának megőrzését. Megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását/illatának elvesztését. Nagyon egyszerű és intuitív működtetés. Minden program egyetlen gomb megnyomásával aktiválódik. A vákuumozás önállóan is használható. Csúszásmentes talpak tartják helyén a készüléket a biztonságos munka érdekében. Elszívócső csatlakoztatható a készülékhez a külső elszíváshoz dobozok, palackok stb. esetében. Az elszívócső a csomagolás részét képezi. A professzionális vákuumcsomagoló fólia alapkészlet-tartozék. 2 mm széles, homogén, légmentesen záró hegesztés. Megvédi az élelmiszereket a hűtőszekrény vagy fagyasztó kellemetlen szagától. LED kijelzők. Biztonsági hőkapcsoló túlhevülés ellen. Az élelmiszerek a zacskóban melegíthetőek vagy kiolvaszthatóak. Több fóliafajtával kompatibilis. Megfelel: Élelmiszerek hűtőszekrényben vagy fagyasztóban tárolására, Élelmiszerek pácolására vákuumban, Sous-vide főzésre Csomagolás tartalma: Vákuumfóliázó, Elszívócső, 5 vákuumzacskó: 20 × 30 cm, 1 vákuumfólia 20 × 200 cm Tömeg: 1,27 kg Méretek: 65 × 355 × 155 mm Teljesítmény: 110 W Tápellátás: elektromos hálózatról Kompresszorteljesítmény: 12 l/perc | -0,8 bar Tekercs és fólia maximális szélessége: 30 cm

Paraméterek

Típus

Típus Fóliahegesztő

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége 30 cm
Teljesítmény 110 W
Szívóerő 12 l/m
Funkciók Hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), Marinálás
Tulajdonságok LED-jelző, Olvadóbiztosíték, Alkalmas sous vide-hoz
Fóliák száma a csomagban 6 db
Csomag része Fólia, Vákuumtömlő, Zacskók
Zaj 75 dB

Méret & súly

Szélesség 35,5 cm
Magasság 6,5 cm
Mélység 15,5 cm
Tömeg 1,27 kg
Kód:  SENSV101
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SVS 1010WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20