Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SVC 8621TI CLEAN&GO

4,5 254 értékelés
48 390 Ft

SENCOR SVC 8621TI CLEAN&GO

SENCOR SVC 8621TI

Vezeték nélküli rúdporszívó

Bemutatkozom, a Sencor 2 az 1-ben SVC 8621TI vezeték nélküli porszívó vagyok

Sencor SVC 8621TI CLEAN&GO

Bemutatkozom, a Sencor SVC 8621TI CLEAN&GO rúdporszívó vagyok, nagyon alacsony a tömegem és könnyű a használatom, bármilyen felületet probléma nélkül porszívózok fel. A saját motorral rendelkező forgókefémmel első osztályú eredményeket biztosítok. Prémium minőségű kialakításommal eltávolítom a hajat, a morzsákat, az állati szőrt és a nagyobb szennyeződéseket is a padlóról. A gyors tisztításhoz próbáld ki az eltávolítható kézi porszívót, amely megszabadít a kosztól az autóban, a kanapén és a bútorokon.

SENCOR SVC 8621TI

Nagyon hatékony 21,6 V-os Li-Ion akkumulátorom van

A Sencor egy rendkívül hatékony, 21,6 V-os Li-ion akkumulátorral készített el. Ennek köszönhetően az egyik legjobb akkumulátoros porszívó vagyok hosszú üzemidővel és rövid töltési idővel. Akár 50 percig is üzemképes vagyok, a töltésem pedig 6 órát vesz igénybe. Az 50 perces működési idő elegendő a SENCOR SVC 8621TI CLEAN&GO porszívónak ahhoz, hogy eredményesen tisztítson meg még egy nagyobb háztartást is.

A porszívó forgókefe eltömődés-érzékelő funkcióval rendelkezik

A SENCOR SVC 8621TI CLEAN&GO rúdporszívó lenyűgöz forgókeféjével, amely ha eltömődik, akkor megáll a működése. Ebben az esetben bekapcsolás után a porszívó 5 másodperc után lekapcsolja a fényeket és minden kék jelzőfény 10× villog. Miután eltávolítottad és megtisztítottad a SENCOR SVC 8621TI porszívó forgókeféjét, a LED fények újra világítani kezdenek, amíg forgókefe motorja nem érzékel újra túlzott ellenállást, amikor is ismételten kikapcsolja a LED világítást.

Sencor SVC 8621TI
SENCOR SVC 8621TI

Vezeték nélküli működésével mozgásszabadság az egész házban

A vezeték nélküli működésével megkönnyíti a takarítást. Többé már nem szükséges keresgélned a konnektorokat a gyakori váltás miatt! Semmilyen vezeték nem akadályoz porszívózás közben, ezáltal a takarítás gyorsabb és szórakoztatóbb. Emellett az otthonodat sem hagyom el! Használat után csak annyi a dolgod, hogy visszahelyezed a SENCOR SVC 8621TI CLEAN&GO porszívódat a töltőalapra, ahol az mindig kéznél lesz.


Élvezd a tisztább levegőt a HEPA ciklonszűrővel

Nemcsak az otthonodat tisztítom meg, hanem egyúttal eltávolítom a kellemetlen szagokat is a levegőből a ciklonos HEPA szűrővel. Megbirkózok minden típusú szaggal, porral, pollennel és az olyan finom részecskékkel is, amelyek gondot okozhatnak az allergiában szenvedőknek, az időseknek, az asztmásoknak és a gyerekeknek.

SENCOR SVC 8621TI
SENCOR SVC 8621TI

Ismerd meg a SENCOR SVC 8621TI CLEAN&GO nagyszerű LED-világítását

A SENCOR SVC 8621TI CLEAN&GO porszívó LED világítással rendelkezik a forgófej közepén, így semmit nem tévesztesz szem elől. Tökéletesen megvilágítom a területet és még a legkisebb szennyeződésekre is rávilágítok. Többé már nem kell késlekedned az olyan sötétebb szobák kiporszívózásával, mint például a gardrób, folyosók vagy a kamra. A szabadon álló funkciónak hála még porszívózás közben is megtisztíthatsz vagy leparkolhatsz valahová.

A SENCOR SVC 8621TI porszívó műszaki adatai

  • Nagyon hatékony 21,6 V-os Li-Ion akkumulátor
  • Könnyű, csendes és egyszerűen használható
  • Porzsák nélküli technológia, portartály térfogata 0,5 l
  • HEPA ciklonszűrő rendszer
  • LED akkumulátor töltésjelző
  • Akkumulátor élettartama: 50 perc
Akkus rúdporszívó

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felület típusa

Felület típusa Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6 óra
Működési idő 50 perc
Akkumulátor feszültség 21,6 V

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 78 dB

Tartály

Űrtartalom 0,5 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 27,3 cm
Magasság 116 cm
Mélység 16,2 cm
Tömeg 2,4 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Műanyag
Tulajdonságok LED világítás

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Padló, Résszívó
Töltési módok Tápkábel
Kefék Padlóra/szőnyegre, Forgó, Univerzális
További kiegészítők Portartály

Szín

Szín Szürke

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SENSV862
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SVC 8621TI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15