Oldal frissítése

SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO

4,5 263 értékelés
44 990 Ft

SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO

Sencor SVC 8618GD

Vezeték nélküli rúdporszívó

Gyere és próbáld ki a Sencor SVC 8618GD rúdporszívóját

Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO

Világítással, erőteljes, ugyanakkor csendes működéssel és mutatós formatervezésével egészíti ki a háztartást. A Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO rúdporszívó 18 V-os Li-Ion akkumulátorral és akár 45 perces üzemidővel rendelkezik, gondoskodik még a nagy háztartás kényelmes és hatékony kitakarításáról is. Az akkumulátoros működés előnye a vezeték nélküli használat, amely teljes mozgásszabadságot biztosít konnektorváltás szüksége nélkül. Emellett 180°-ban forgó fejével a Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO a manőverezés nagymestere, hiszen kényelmesen odafér az alacsony bútorok és az ágy alá is.

Próbáld ki a Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO 2 az 1-ben készüléket

A Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO megbízhatóan látja el egyszerre két porszívó funkcióját! Játszi könnyedséggel tisztítja meg a padlót, a szőnyegeket, sőt még az autóban, asztalon vagy a kanapén található szennyeződéseket is. A Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO porszívó eltávolítható kézi porszívó egysége a különleges Cyclone rendszerrel működik. Tökéletesen választja el a port és a szennyeződéseket a levegőtől és kiküszöböli az allergének kijutását a porszívóból amikor porszívózol, vagy kiüríted a portartályt.

Sencor SVC 8618GD
Sencor SVC 8618GD

A Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO LED világítással  gondoskodik az összes szennyeződésről

A Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO porszívó még a legkisebb szennyeződést, finom porszemeket vagy morzsákat sem téveszti szem elől. A LED világítás segít az otthonod még hatékonyabb és kényelmesebb kitakarításában például a sötét lomosban vagy ha sötét van odakint, ezt pedig különösen a téli és őszi hónapokban értékelheted igazán nagyra. Biztosan Téged is lenyűgöz a Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO porszívó kettős teljesítménye a hagyományos vagy a gyors takarításhoz.


A Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO biztosítja a porzsák nélküli működést, HEPA szűrőt alkalmaz

A Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO tökéletesen alkalmazkodik az otthonodhoz és minden családtaghoz. A HEPA szűrővel nem szükséges aggódnod a tüsszögés vagy az irritáció miatt. A HEPA szűrő prémium minőségű és még a legkisebb por- és allergén részecskéket is magába szívja. Sőt, megkíméli még a pénztárcádat is, hiszen többé nem szükséges csere porzsákokat vásárolnod! A szűrő a 0,5 literes portartályban található, ez felel a Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO porszívó porzsák nélküli működéséért.

Sencor SVC 8618GD
Sencor SVC 8618GD

A forgókefe saját motoregységgel rendelkezik

Minden bizonnyal nagyon elégedett leszel a forgókefével. Hogyha figyelembe vesszük a különleges formatervezését, nagy szívóerejét és nagy akkumulátor kapacitását, akkor kijelenthetjük, hogy semmi sem állhat a Sencor SVC 8618GD CLEAN&GO porszívó útjába! Könnyedén távolítja el a hajat, állati szőrt, port, morzsát és nagyobb részecskéket a szőnyegekről és a padlóról.

Műszaki adatok

  • Teljes mozgásszabadság tápkábel nélkül
  • 45 perces üzemidő
  • Porzsák nélküli technológia, portartály térfogata: 0,5 l
  • Könnyű, csendes és egyszerűen használható minden típusú padlóhoz és szőnyeghez
  • Nagyon hatékony Li-18 V akkumulátor
  • HEPA ciklon szűrőrendszer
Akkus rúdporszívó

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felület típusa

Felület típusa Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6 óra
Működési idő 50 perc

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 78 dB

Tartály

Űrtartalom 0,5 l

Méret & súly

Szélesség 27,3 cm
Magasság 116 cm
Mélység 16,2 cm
Tömeg 2,4 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Műanyag
Tulajdonságok LED világítás

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Padló, Résszívó
Töltési módok Töltőállomás
Kefék Padlóra/szőnyegre, Forgó
További kiegészítők Portartály

Szín

Szín Arany
Kód:  SENSV861
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SVC 8618GD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15