Oldal frissítése

SENCOR SUB 2700WH

5 4 értékelés
18 290 Ft

SENCOR SUB 2700WH

Valószínűleg senki sem szereti igazán a telet. Ha neked sem elég a kályha, akkor jól fog jönni egy ágymelegítő. Sportolás után felmelegíti a fáradt izmokat, a számítógép mellett töltött nap után enyhülést ad az elgémberedett vállaknak, és általában kellemesebbé teszi az otthonodat. 

A SENCOR SUB 2700WH teljesítménye 60 W. Ezt az elektromos energiát hővé alakítja át, amelynek teljesítménye 3 fokozatban állítható. Nem kell aggódnod, hogy sokáig tart, mire felmelegszik, hiszen nincs messze az elektromos aljzattól. Az ágymelegítőhöz tartozó kábel hossza 2,3 m. Felbecsülhetetlen jellemzője az automatikus kikapcsolás funkció. Ennek köszönhetően nyugodtan elaludhatsz - Az ágymelegítő figyeli a hőmérsékletet és megelőzi a problémákat, hogy a használat biztonsága veszélybe ne kerüljön. A kényelmet tovább fokozza a távirányító, így nem kell lehajolnod a vezérlőgombokhoz.

Miért vedd meg a SENCOR SUB 2700WH ágymelegítőt?

  • Melegít és javítja a hangulatot
  • Távirányító a nagyobb kényelem érdekében
  • A túlmelegedés elkerülése érdekében automatikusan kikapcsol
  • Az ágymelegítő vízben mosható

Paraméterek

Típus

Típus Takaró

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 120 W
Hőmérsékleti beállítások száma 3
Kábel hosszúsága 2,3 m

Funkciók

Funkciók Automatikus kikapcsolás, Mosható

Funkciók

Funkció Auto kikapcsolás, Intenzitás beállítása, Túlmelegedés elleni védelem

Méret

Mélység 160 cm
Szélesség 140 cm
Kód:  SESUB027
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SUB 2700WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15