Oldal frissítése

Sencor STS Pastels 38RS rózsaszín

4,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor STS Pastels 38RS rózsaszín

Szereld fel konyhádat a színek kavalkádjával, amelybe ez a rózsaszín kenyérpirító tökéletesen bele fog illeni. Bemutatjuk a Sencor Pastels konyhai eszközök legújabb, színes kollekcióját, amelyek egyesítik az ötletes kialakítást a kiváló funkciókkal. Leld örömöd minden konyhai munkában a tündöklő tartozékok által.

A Sencor STS Pastels kenyérpirítóval tökéletes kezdéssel indíthatod minden egyes napod, hála a gyorsan elkészíthető, finom reggeliknek. 6 pirítási fokozatának köszönhetően a kenyérpirító kiváló választás ha szereted a kenyérből készült finomságokat. Találd meg a kedvencedet és induljon a reggeled fényesen!

Főbb jellemzők

  • Melegen tartás és kiolvasztás
  • 6 pirítási fokozat
  • Egyszerű tisztítás a kivehető morzsatálcával
  • Ötletes és modern design

Egyszerű, gyors és biztonságos pirítás

Készíts pirítóst küllönösebb erőfeszítés nélkül. Az automatikus középre igazítás és a kiemelés funkció még egyszerűbbé varázsolja a már amúgy is egyszerű folyamatot, hogy minél előbb élvezhesd az elkészült ételek ízét és illatát. A két nyílással gyorsan készíthetsz finom reggeliket az egész családnak. Tisztítása is rendkívül egyszerű - az alsó tálca kivehető, így gyorsan megszabadulhatsz a felesleges morzsáktól. A készülék alsó részében található tartónak köszönhetően a tápkábel tárolás közben se lesz útban.

Kiolvasztás - illatos és ropogós kenyérfélék bármikor

Ráadásul a Sencor STS Pastels pirító rendelkezik egy olyan funkcióval, amelyet imádni fogsz - a kiolvasztással. Felejtsd el a mikrohullámú sütőt és élvezd a ropogós, illatos és meleg kenyérből készült finomságokat bármikor amikor megéhezel rá.

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 800 W
Anyag Műanyag

Funkciók és tartozékok

Funkció Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Automatikus kikapcsolás, Magas kiemelés, Középre igazítás, Fényjelzés
Tartozékok Kivehető morzsatálca
Kód:  EAV4137i
Termékszám:  41001921
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05