Oldal frissítése

SENCOR STS 3792BK kenyérpirító

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR STS 3792BK kenyérpirító

A stílusos kenyérpirító Sencor minden nap tökéletes pirítóst tesz magának Ugyanakkor 2 darab vékony vagy akár pirítóst is meg lehet pirítani, legfeljebb 14 cm hosszúságúak. Mindenki szereti a pirítóst máskülönben főzni, így előnyös lehet egy elektronikus időzítővel és 6 fokos sütési intenzitás beállításával. Amikor a folyamat befejeződött, a készülék automatikusan kilép a fűtőberendezésből. A kenyérpirítónak hőszigetelt külső hüvelye van, így még hideg is érintheti, amikor fut. A tisztítás megkönnyíti az Ön számára a morzsa tálcát, ami a maradék maradékot hagyja a gépben. A csúszásgátló lábak és a kábel tároló területe biztonságos és egyszerű használatot tesz lehetővé.

Főbb jellemzők

  • vékony és erős pirítós
  • tökéletes és egyenletes pörkölés
  • egyszerű tisztítás
  • 6 fokos sütési intenzitás
  • automatikus törülközőt kiterjeszti + nagy löket
  • pörkölés funkció csak az egyik oldalon
  • sütés és leolvasztás
  • csúszásgátló lábak
  • fekete szín

Hasznos funkciók

Érdekes dolog az, hogy csak az egyik oldalon lehet pörkölni . Mindegyik folyamat során a pirítóst mindig automatikusan központosítják a pörkölésnek is. A magas emelő funkció lehetővé teszi, hogy könnyen eltávolítsa a kis tészta darabokat. Az újrahűtés vagy a sütés és a kiolvasztás közül választhat, mindkét funkció egy könnyű jelzéssel ellátva. A folyamatot bármikor leállíthatja a STOP gomb megnyomásával. 

Fontos információ

Kábelhosszúság:
1 m

Méretek:
28 x 18 x 18,5 cm

Súly:
1,415 kg

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 880 W

Funkciók és tartozékok

Funkció Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Automatikus kikapcsolás, Magas kiemelés, Középre igazítás
Tartozékok Kivehető morzsatálca
Kód:  EAV4137n
Termékszám:  41001624
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15