Oldal frissítése

Sencor STS 2652RD

4,6 189 értékelés
9 590 Ft

Sencor STS 2652RD

A Sencor STS 2652RD luxus kenyérpirító a praktikus rozsdamentes acéllal felülmúlja a kenyérpirítókról alkotott összes korábbi elképzelésed. A modern dizájn és a hasznos funkciók együttesen csúcsminőségűek. Mindenki egy kicsit másként szereti pirítóst, így a Sencor kenyérpirító 7 fokozatos pirítás intenzitást kínál. Felmelegítésre is használhatod. Vastag és vékony pirítóst is készíthetsz vele.

  • Rengeteg hasznos funkciók (melegítés, pirítás, fagyasztott pékáruk kiolvasztása, automatikus középre igazítás)
  • a 2 lyukon legfeljebb 2 pirítós süthető egyidejű
  • praktikus gomb a sütés azonnali leállítására
  • Modern fekete és piros design
  • Ideális méretek (L x Sz x H): 29 × 16,7 × 18,3 cm

A részletek teszik tökéletessé

Még a legkisebb trükkök is segítik a reggeli gyorsabb, jobb és felesleges többletmunka nélküli elkészítését. A Sencor STS 2652RD kenyérpirítónak van egy kicsúsztatható morzsatálcája, tárolóhelye, hálózati kábele, továbbá az automatikus pirítóst középre igazító funkció, és a vastag vagy vékony szeletek melegítése.

Nagyszerű ajándék mindenkinek

Sós vagy édes, mindenki másként szereti. Ha az elkészítéshez ilyen tökéletes segítőd van, olyan egyszerű, hogy bárki meg tudja csinálni. A használat után könnyen mosható és a praktikus méretnek köszönhetően könnyen tárolható. A Sencor kenyérpirító tökéletes ajándék mindenki számára.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 850 W
Anyag Rozsdamentes acél
Pirítós szeletek száma 2

Funkciók és tartozékok

Funkció Pirítás szabályozása, Kiolvasztás, Középre igazítás

Szín

Szín Piros
Kód:  JN407f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  STS2652RD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15