Oldal frissítése

Sencor Paul STM 7900

4,5 32 értékelés
123 090 Ft

Sencor Paul STM 7900

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új Sencor Paul STM 7900 konyhai robotgéppel. 1500 W-os motorja van, amely az alapanyagok gyors és igényes feldolgozása során is megbízható teljesítményt képes biztosítani. A motor teljesítménye könnyedén szabályozható 6 előre meghatározott sebességi fokozatban, így az aktuálisan szükséges sebességet tudjuk beállítani. Bolygómozgásának hála, amikor működés közben a robotfej és a keverőfej ellentétes irányba mozog, a robotgép tökéletes végeredményt garantál. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében egy jó minőségű tállal látták el, melynek térfogata 6 l. Olyan lényeges előnyökkel rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és automatikus receptek. A nagyszerű Sencor konyhai robotgép külalakját ezüst szín emeli ki.

Konyhai robotgép Sencor Paul STM 7900 Lifestyle
Konyhai robotgép Sencor Paul STM 7900 Oldalnézet

Sencor Paul STM 7900 konyhai robotgép alapvető jellemzői

  • A remek Sencor konyhai robotgép segítségével egyik kezünk máris szabaddá válik
  • 1500 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • 6 fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A robotgép bolygómozgással működik
  • A keverőtál térfogata 6 l
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását a pulzáló funkció biztosítja
  • Eme teljesen fémből készült Sencor konyhai robotgép teljesen stabil működés közben
  • A megfelelő munkatempó igény szerint testreszabható, hála a folyamatos sebességszabályozásnak
  • Több automatikus program közül választhatunk
  • Ezüst szín emeli ki nagyszerű külalakját

Az ügyes Sencor Paul STM 7900 konyhai robotgép funkciói

A strapabíró Sencor konyhai robotgépnek köszönhetően mesterévé válhatsz a különféle fogások elkészítésének. Nagyon egyszerűen felverhetjük vele a tojást, vagy készíthetünk különféle habkrémeket- Öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére is tökéletesen alkalmas. Nincs szükség többé a fárasztó dagasztásra, mivel tökéletesen összedolgozza a tésztát ügyelve arra, hogy az kellően könnyű és levegős legyen. Hála a dagasztó funkciónak, a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább... Mixer funkcióval is ellátták. Ledarálhatunk vele dióféléket vagy akár jeget, de tökéletesen alkalmas ízletes levesek, zabkása vagy egészséges, tápanyagban gazdag turmixok készítésére is. Így könnyen elérhetjük a remek és minőségi ízeket. A darálóval igény szerint apríthatjuk a húst - durvára vagy finomabbra. A házi darált hús készítése közben saját magunk dönthetünk az ízesítésről, nem mellesleg a minőség is garantált.

Konyhai robotgép Sencor Paul STM 7900 Tartozékok
Konyhai robotgép Sencor Paul STM 7900 Képernyő

Próbáld ki a lenyűgöző Sencor konyhai robotgép extra funkcióit

Az ügyes Sencor Paul STM 7900 konyhai robotgép egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is nagy segítség. A pulzáló funkciónak köszönhetően sokkal alaposabban és gyorsabban dolgozhatjuk össze az alapanyagokat. Teljesen fémből készült, ezáltal tökéletes stabilitást garantál és hosszú élettartamot. A megfelelő munkatempó igény szerint testreszabható, hála a folyamatos sebességszabályozásnak. Eme Sencor Konyhai robotgép garantálja, hogy megkönnyíti a munkánkat az ételek készítése során.

A konyhai robotgép intelligens funkciói garantáltan lenyűgöznek használat közben

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak köszönhetően a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk. A konyhai robotban található automatikus programok kész recepteket tartalmaznak ízletes desszertekhez és főételekhez egyaránt. A teljesítmény, a keverési intervallum és a hőmérséklet automatikus beállításának képességével pontosan elkészíthetjük az ételt, ahogy szeretnénk. A remek Sencor konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a konyhában, mivel képes alkalmazkodni igényeinkhez.

Konyhai robotgép Sencor Paul STM 7900 Lifestyle 3
Konyhai robotgép Sencor Paul STM 7900 Lifestyle 2

Az ügyes Sencor konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál, habverő kar és beöntő karima és 4 szeletelő korong. A tartozékok széles skálájának köszönhetően eme Sencor Paul STM 7900 konyhai robotgép egyszerre több különálló eszköz munkáját végzi el, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

56 × 42 × 24 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

10,5 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Reszelő dob, Keverőtál, Habverő kar, Beöntő karima
Keverőtál űrtartalma 6 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 500 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb, Teljes fordulatszám szabályozás, Teljesen fém ház, Automatikus receptek

Anyag

Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 24 cm
Szélesség 42 cm
Magasság 56 cm
Tömeg 10,5 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  SENKR5876
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  STM 7900
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15