Oldal frissítése

SENCOR STM 3787CH

4,3 43 értékelés
79 390 Ft

SENCOR STM 3787CH

Fejleszd főzési készségeidet az új SENCOR STM 3787CH konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorja van, amely megbízható teljesítményt képes biztosítani az alapanyagok gyors és tökéletes feldolgozásához. A motor teljesítménye könnyedén szabályozható 6 előre meghatározott fokozatban, így gyorsabban és lassabban is tudjuk működtetni. Bolygómozgásának köszönhetően, amikor is a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, biztosítva van az egyes összetevők tökéletes keveréke. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében ellátták egy minőségi tállal, melynek űrtartalma 5 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. Olyan előnyös tulajdonságai vannak, mint teljes fordulatszám szabályozás és előre beállítottt programok.

Konyhai robotgép SENCOR STM 3787CH Lifestyle
Konyhai robotgép SENCOR STM 3787CH Jellemzők/technológia

SENCOR STM 3787CH konyhai robotgép fontosabb jellemzői

  • Eme Sencor konyhai robotgép nagy segítség lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motorral látták el
  • 6 sebességi fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A tökéletes keverést a bolygómozgás biztosítja
  • A keverőtál kapacitása 5 l
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A megfelelő munkatempó könnyedén beállítható a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően

A tartós SENCOR STM 3787CH konyhai robotgép tulajdonságai

Az ügyes Sencor konyhai robotgépnek köszönhetően a különféle fogások elkészítésének mesterévé válhatsz. Tökéletesen alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. Krémeket, önteteket vagy töltelékeket is nagyon egyszerűen készíthetünk vele. Gondoskodik róla, hogy a tökéletesen összedolgozott tészták kellően könnyűek és levegősek legyenek. Még sosem volt ilyen egyszerű a nehéz tészták elkészítése a dagasztó funkciónak köszönhetően. Tökéletesen megalkotja a kedvenc pizzánk, kenyerünk vagy desszertünk tésztáját. Egyéb hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Segítségével összemixelhetünk dióféléket vagy jeget, készíthetünk leveseket, zabkását vagy különféle egészséges turmixot, amelyek megőrzik tápanyagukat. Így lehetőségünk lesz megkóstolni az igazán finom ízeket.

Konyhai robotgép SENCOR STM 3787CH Tartozékok
Konyhai robotgép SENCOR STM 3787CH Képernyő

Próbáld ki a nagyszerű Sencor konyhai robotgép extra funkcióit

Ezen SENCOR STM 3787CH konyhai robotgép nagy segítség egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is. A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. Ezen Sencor Konyhai robotgép nagyszerű segítség a különféle ételek elkészítése során.

Biztosan lenyűgöznek majd használat közben a konyhai robotgép intelligens funkciói

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak hála nincs szükség többé felesleges erőfeszítésre az ételek elkészítése során. Az automatikus programokkal rendelkező konyhai robotgépnek köszönhetően nem kell aggódnunk a desszertek és főételek receptjeinek kiválasztása miatt, a robot kiválasztja helyettünk a legjobbakat. A gép az étel tökéletes elkészítése szempontjából megfelelően állítja be a teljesítményt, keverési intervallumot és a hőmérsékletet. Eme Sencor konyhai robotgép nagyszerűen alkalmazkodik hozzánk, és a legjobb asszisztensként segít nekünk.

Konyhai robotgép SENCOR STM 3787CH Jellemzők/technológia 2
Konyhai robotgép SENCOR STM 3787CH Lifestyle 2

Ezen Sencor konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékok járnak hozzá, mint keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, reszelő dob, mixerfej, habverő, smoothie tartály, húsdaráló és keksz készítő és 4 szeletelő korong. Köszönhetően a tartozékok széles választékának eme SENCOR STM 3787CH konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, így alkalmunk van sok helyet és pénzt megspórolni.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

55 × 50 × 23 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

8,65 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Reszelő dob, Mixerfej, Habverő, Smoothie tartály, Húsdaráló, Keksz készítő
Keverőtál űrtartalma 5 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 200 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás
Tulajdonságok Teljes fordulatszám szabályozás, Előre beállítottt programok

Anyag

Burkolat anyaga Műanyag
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 23 cm
Szélesség 50 cm
Magasság 55 cm
Tömeg 8,65 kg

Szín

Szín Champagne
Kód:  SENKR354
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  STM 3787CH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10