Oldal frissítése

Sencor SSS 6500N

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SSS 6500N

Ezen gömbölyded alakban érkező prémium bluetooth hangszóró bizonyára számos érdeklődő figyelmét megragadja. A Sencor SSS 6500N hangszóró szálcsiszolt alumínium felső panellel rendelkezik, valamint a fedőrács speciális szövet bevonatot kapott, amely megakadályozza a hang torzulását. A vezeték nélküli csatlakoztatásra a leggyorsabb technológiák, azaz NFC, illetve 15 m hatótávolságot kínáló Bluetooth-kapcsolat szolgál. Természetesen a 3,5 mm-es jack-el történő csatlakoztatás lehetősége is adott, sőt az USB port révén kedvenc zenéit akár külső merevlemezről, vagy pendrive-ról is megszólaltathatja.

SSS 6500N hangszóró - jellemzők

  • Szálcsiszolt alumínium felső panel és elegáns design
  • Különleges szövettel bevont fedőrács a minimális hang torzulás érdekében
  • Kiváló hangminőség a DSP hangfeldolgozó processzornak köszönhetően
  • Csatlakozás NFC technológia, Bluetooth, 3.5 mm-es jack, USB segítségével
  • Két centersugárzó és 60 W teljesítményű mélysugárzó
  • USB-töltő mobil eszközökhöz

Tiszta, kiváló minőségű és dinamikus hangzás

Az SSS 6500N hangszóró DSP technológiával, azaz digitális hangfeldolgozó processzorral felszerelve érkezik. Ezen hangszabályozásra szolgáló technológia gondoskodik a legjobb hangminőség bebiztosításáról. Kiegyensúlyozza az egyes zeneszámok hangerejét, ellenőrzi a maximális hangerőt, és mindezt dinamikus és tiszta hangkimenet mellett teszi meg.

Elegáns társ mindenki számára

A lehető legjobb hangreprodukcióról elsősorban a két centersugárzó, valamint a maximum 60 W teljesítményű mélysugárzó gondoskodik. Az elegáns designnal rendelkező készülék felső része a vezérlőelemeknek ad otthont. A hangszóró a jobb és gyorsabb orientáció érdekében beépített LED-es állapotkijelzővel is el lett látva. A csomagban 3,5 mm-es jack-el rendelkező kábel, valamit távirányító is található.

 
 
Kód:  JN400n2
Termékszám:  SSS 6500N
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05