Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Sencor SSS 3800

4,7 18 értékelés
48 990 Ft

Sencor SSS 3800

A Sencor SSS 3800 egy hordozható, 60 Wattos vezeték nélküli hangszóró. A vezeték nélküli átvitelhez a hangszóró 2.1-es verziójú Bluetooth technológiát használ. Az elülső oldala villogó LED-es lámpákkal van felszerelve, így a háttérvilágítást nagyszerű design elemként fogod értékelni. A kiváló minőségű sztereó hangzásról összesen 4 hangszóró (2 közép- és 2 magassugárzó) gondoskodik, amelyek összteljesítménye 60 W. A zenét hallgathatod telefonról vagy tabletről is, mivel a garantált hatótávolság 20 méter. A hangszóró tetején egy nagy vezérlőpanel, két USB bemenet és egy AUX bemenet található. Ezenkívül van egy kék háttérvilágítású LED panel is, amely mutatja az aktuális információt az állapotról. Ráadásul a hangszóró beépített FM PLL tunerrel rendelkezik, amelynek köszönhetően a rádiót is hallgathatod.

A Sencor SSS 3800 hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Hordozható hangszóró 60 W-os teljesítménnyel
  • Hosszú üzemidejű akkumulátor
  • A hangszóró az átalakítók designos háttévilágítását kínálja
  • A hangszóró a Bluetooth technológiát használja az átvitelhez
  • Led kijelző a hangszóró tetején
  • Karaoke funkció 2 mikrofon csatlakoztatásának lehetőségével

Hosszú üzemidejű akkumulátor és designos háttérvilágítás

A hangszóró egy beépített, újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amelynek a teljes kapacitása 4000 mAh. Ez az akkumulátor akár 10 órányi kiváló minőségű lejátszást biztosít közepes hangerőn. A hangszóró háttérvilágítása módosítható, amelyhez rendelkezésre áll 7 szín és 5 villogó üzemmód.

Nagyszerű csatlakoztathatóság és számos hangszóró funkció

A hangszóró teteje számos csatlakozóval rendelkezik a perifériák csatlakoztatásához. Az oldalain összesen 2 USB csatlakozó található a zenével ellátott flash meghajtó csatlakoztatásához. Középen egy konzol található, amelyen gombok vannak a zene és a háttérvilágítás vezérléséhez. Továbbá a hangerőszabályozó gomb sem hiányzik. Az egyik előnye, hogy a hangszóróhoz kétféleképpen csatlakoztathatod a telefont vagy más lejátszót - Bluetooth-on vagy AUX csatlakozóval ellátott kábelen keresztül. A SUPER BASS gomb megnyomásával pedig a hangszóró automatikusan kiemeli a basszust.

Karaoke funkció

A hangszóróhoz akár 2 mikrofont is csatlakoztathatsz a 6.3mm-es jack csatlakozókkal, majd ezután elkezdhetsz énekelni. A karaoke funkciót nem kell sehol sem bekapcsolni, elég csak csatlakoztatni a mikrofonokat és máris élvezheted a szórakozást a barátaiddal. A mikrofon hangerejét a felső panel bal oldalán lévő forgó elemmel vezérelheted. A csomagolás tartalmaz egy vezetékes mikrofont is.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 2 ×

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 60 W
Min. frekvencia 40 Hz
Max. frekvencia 15 000 Hz
Impedancia 6 Ohm

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon
Rádió FM
Vezérlés Kijelző

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 4 000 mAh
Lejátszási idő 10 óra

Soundbar méretek

Szélesség 25,9 cm
Mélység 27,2 cm
Magasság 59,5 cm

Tömeg

Teljes tömeg 7,2 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Party

Szín

Szín Fekete
Kód:  JN400l2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SSS 3800
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20