Oldal frissítése

Sencor SSS 301

Kiegészítők a termékhez

Sencor SSS 301

A Sencor SSS 301 hangrendszer egy jól megtervezett audió berendezés, amely mindenféle otthoni használatra alkalmas. Fából és alumíniumból készült, amely tartósságot és könnyedséget biztosít. 30W-os teljesítménnyel rendelkezik és képes audio CD-k lejátszására. Azonban nem csak erre a forrásra támaszkodik, akár USB flash meghajtót is csatlakoztathatsz az SSS 301-re, és digitális FM-rádióként is szolgál. Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal is rendelkezik.

A Sencor SSS 301 audiorendszer legfontosabb jellemzői

  • Nagyszerű design a fa és alumínium, fekete-fehér ikombinációban
  • Az SSS 301 erőteljes hangzást biztosít
  • CD-k lejátszása CD / MP3 / CD-R / CD-RW lemezekkel
  • Vezeték nélküli jelátvitel Bluetooth technológiával
  • Óra a kijelzőn, időzítő opció és automatikus kikapcsolás
  • Öt hangszínszabályzó: rock, lineáris, klasszikus, jazz, pop

Minőségi hangzás, dizájnos külső

Még a legigényesebb hallgatók is élvezhetik a Sencor SSS 301 hangrendszer hangteljesítményét. A Sencor SSS 301 hangja sűrű, gazdag, de világos, a zene minden rétegének pontos felbontásával. Élvezd a mélységet és a kristálytiszta magasságot. Öt hangszínszabályzó móddal - Rock, Linear, Classical Music, Jazz, Pop - egyszerűen adaptálhatod a hangélményt az adott műfajhoz. Természetesen a beállításokat személyre is szabhatod, kivéve az előre kiválasztott üzemmódokban. A hangminőség pozitívan tükröződik egy nagyon alacsony harmonikus torzítással, amely nem haladja meg az egy százalékot.

 

 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus CD

Jellemzők és funkciók

Vezérlés Kijelző

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth
Kód:  JN400g3
Termékszám:  SSS 301
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15