Oldal frissítése

SENCOR SSM 9940SS

4,8 39 értékelés
22 390 Ft

SENCOR SSM 9940SS

image_product

Sencor

SSM 9940SS kenyérpirító


SSM 9940SS

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Élvezd az édes és a sós ételeket egyaránt a Sencor SSM 9940SS cserélhető tányéros szendvicssütővel

A Sencor bemutatja az SSM 9940SS szendvicskészítő gépet cserélhető tányérokkal a sütött finomságok szerelmeseinek. Ez egy 4 az 1-ben kenyérpirító, ugyanis könnyedén készíthetsz vele pirítóst, paninit, bagettet és gofrit tetszés szerint. Az extra nagy felület lehetővé teszi, hogy akár XL méretű amerikai pirítóst is süthess. A szendvicssütő elegáns fémes kialakításával nyeri el a tetszésedet. Különösen az ezüst szín illik minden modern konyhához. A tányérok tapadásmentes felületének köszönhetően könnyű karbantartással lepi meg felhasználóit.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Készíts hagyományos háromszög alakú pirítóst

Az első sütőlap háromszög alakú pirítósokat kínál. És ki ne szeretné a pirítóst, amely mindig jól jön egy kiránduláson vagy uzsonnára a munkahelyen vagy az iskolában? Ez a  klasszikus biztosítja a finom és mindenekelőtt gyors vacsorát. A sonka és a sajt hagyományos kombinációja mellett a pirítóst fűszerekkel (paprika), zöldségekkel (paradicsom) is gazdagíthatod, vagy kísérletezhetsz sajtválasztékkal. Választhatsz világos pirított kenyeret, de akár teljes kiőrlésű kenyeret is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Szendvicsek édesen is

Még nem estél az édes szendvicsek bűvkörébe? Akkor van egy tippünk a számodra! A második sütőlapot négyzet alakú szendvicsek készítésére használják. Ezek édes kombinációkhoz is alkalmasak. Kipróbálhatja például a mogyoró- vagy más dióvajak banánnal való sütését. A szendvicsek ugyanolyan jó ízűek lesznek sós kombinációban is. A nagy felületnek köszönhetően akár nagyméretű amerikai kenyeret is készíthetsz.

A lemezek könnyű behelyezése és eltávolítása

quotation

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Élvezd a házi paninit vagy baguette-et

A négy sütőfelület közül a harmadik olyan felületet kínál, amely alkalmas hosszúkás sütemények, például paninik vagy bagettek sütésére. A konyhában töltött sok-sok óra nélkül is elkészítheted a tökéletes harapnivalót a látogatóid számára. Játssz büféset és kínálj a családnak és a barátoknak sokféle hozzávalót, amelyeket ők maguk állíthatnak össze egy tökéletesen kisütött panini vagy bagett végső formájára.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

A népszerű gofri reggeli

Mi a legjobb módja a nap indításának? Például a negyedik sütőlemezről házi készítésű gofri, amelyet a népszerű reggeli elkészítéséhez igazítottak. A vajból, cukorból, tojásból, lisztből, tejből, rumból és sütőporból álló tésztát lassan öntsd az előkészített formákba. 3-5 perc elteltével ízlés szerint díszítsd a gofrit lekvárral, csokoládékrémmel, feltétekkel, gyümölcsökkel, tejszínhabbal vagy kakaóval. A részletes recept az arányokkal együtt megtalálható az utasításokban.

Zöld és piros jelzőfények a könnyű beállításhoz és működtetéshez

quotation

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Nagyon könnyű karbantartás a tányérok tapadásmentes felületének köszönhetően

Az kényelmedet szem előtt tartva a Sencor tapadásmentes lemezekkel szerelte fel a kenyérpirítót. Megakadályozza a nem kívánt odaégést. Ezenkívül ez biztosítja a könnyű karbantartást. A gyártók azt javasolják, hogy minden használat után mossuk el a lemezeke, hogy megakadályozzuk a rájuk sült ételmaradékok felhalmozódását. A textilkendővel együtt gyorsan és egyszerűen elvégezhető, és nem kell időt töltened a szennyeződések lesikálásával.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Garancia a problémamentes kezelésre

A szendvicssütő sütőlapjainak cseréje egyszerű, csak oldd ki a zárat, vedd ki őket, és cseréld ki egy másikkal. A hőszigetelt fogantyú biztosítja a könnyű kezelhetőséget vagy a másik helyiségbe való átvitelt. A szendvicskészítő előnye, hogy függőlegesen tárolható, így helyet takarít meg a konyhapulton. A biztonságos kábeltároláshoz egy akasztóhurok is található.


Paraméterek

Sütőlemezek

Sütőlemezek alakja Háromszög
Szendvicsek száma 2 szendvics
Sütőlemezek tulajdonságai Tapadásmentes felület, Eltávolítható sütőlemezek

Tulajdonságok

Típus 4 az 1-ben
Teljesítményfelvétel 900 W
Burkolat anyaga Rozsdamentes acél, Műanyag
További tulajdonságok Lezárás, Túlmelegedés elleni védelem

Felszereltség, tartozékok

Felszerelés Hőszigetelt markolat
Sütőlemezek a csomagban Gofri, Grill/panini

Szín

Szín Fekete, Inox

Termék méretek

Magasság 11 cm
Szélesség 30 cm
Mélység 26 cm

Lemez méretei

Szélesség 28,5 cm
Mélység 15,2 cm

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 900 W
Anyag Rozsdamentes acél, Műanyag
Rendeltetés Gofrihoz, Pirítóshoz
Tárolás lehetősége Vízszintes

Funkciók

Funkciók Működésjelző lámpa, Tapadásmentes felület, Levehető lap, Túlmelegedés elleni védelem
Gofrik száma 2
Gofrik alakja Négyszögletes
Kód:  SENTO098
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SSM 9940SS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15