Oldal frissítése

SENCOR SSM 3100

4,5 65 értékelés
6 090 Ft

SENCOR SSM 3100

A Sencor SSM 3100 remek választás ropogós szendvicsek előállításához. Tapadásmentes, könnyen tisztítható sütőlapjain 4 háromszög alakú szendvics készíthető. Hőfokszabályzójának, valamint piros jelzőfényű működésjelzőjének és zöld jelzőfényű melegítésjelzőjének köszönhetően használata rendkívül egyszerű és kényelmes. 


Biztonsága érdekében hőszigetelt fogantyúval és burkolattal rendelkezik, valamint csúszásmentes lábbal a jobb stabilitásért és hőbiztosítékkal a túlmelegedés ellen. Optimális méreteinek köszönhetően könnyen tárolható akár függőleges helyzetben is. További jellemzője az elegáns, fehér dizájn. Kényeztesse családját ízletes falatokkal, engedje szabadjára fantáziáját és készítsen egyedi szendvicseket különböző összetevőkkel.

Paraméterek

Sütőlemezek

Sütőlemezek alakja Háromszög
Szendvicsek száma 2 szendvics
Sütőlemezek tulajdonságai Tapadásmentes felület

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 700 W
Burkolat anyaga Műanyag
További tulajdonságok Lezárás, Túlmelegedés elleni védelem
Kábel hosszúsága 75 cm

Felszereltség, tartozékok

Felszerelés Hőszigetelt markolat

Szín

Szín Fehér

Termék méretek

Magasság 9 cm
Szélesség 21,5 cm
Mélység 23 cm
Kód:  EAV1072c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SSM3100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10