Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SSI 7710BL

4,0 2 értékelés
8 890 Ft

SENCOR SSI 7710BL

Vasaló SENCOR SSI 7710BL ...

Ha gőzölős vasalót keresel, hasznos lehet a kiváló Sencor gőzölős vasaló. A vasalótalp gyártásához felhasznált anyag az első osztályú kerámia. A legjobb minőségű anyagok egyikéről beszélünk, ami mindenféle szöveten megkönnyíti a vasaló mozgását. 2400 W-os teljesítményének köszönhetően egy szempillantás alatt felmelegszik, és készen lesz a használatra. A vasaló 25 g/perces gőzkibocsátással rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyen kivasalhatod az átlagos ruhákat. Amennyiben állandóan makacs gyűrődések láthatóak a függönyökön vagy ruhákon, elég kihasználni az erős gőzlövetet, amelyet akár 120 g/percig növelhetsz. Az elsőrangú Sencor vasalóval gyorsan és hatékonyan eltüntetheted a ruháid gyűrött helyeit és redőit.

A minőségi SENCOR SSI 7710BL vasaló fontos paraméterei

  • A remek Sencor gőzölős vasaló játszva megbirkózik az összes gyűrődéssel
  • Kerámiából készült vasalótalpa az összes anyagon jól siklik
  • A kitűnő, 2400 W-os teljesítmény gyorsan felmelegíti üzemi hőmérsékletre a vasalót
  • Gőzkibocsátás: 25 g/perc
  • A tartós gyűrődések ellen előkészítették az akár 120 g/perc erősségű gőzlövetet
  • A vízkőmentesítő rendszernek köszönhetően csapvizet is lehet használni
Vasaló SENCOR SSI 7710BL ...
Vasaló SENCOR SSI 7710BL ...

A nagyszerű Sencor gőzölős vasaló praktikus funkciói

A minőségi Sencor vasaló kiegészítő funkcióinak köszönhetően a keresett modellek közé tartozik. Biztosan örülni fogsz a vízkőmentesítő rendszernek, amely megakadályozza a vízkő lerakódását. Csapvizet is használhatsz a desztillált víz helyett. Az Anti-drip rendszer segít neked a selyem anyagok vasalásakor alacsony hőfokon, amikor a vasalók hajlamosabbak a víz elcsepegtetésére. A függőleges gőzölés funkciónak köszönhetően gyorsan rendbe teheted az állványon a ruháidat. A makacs gyűrődések vasalásakor be kell néha nedvesíteni a ruhákat. Egy gombnyomással elindíthatod a finom permetezést, így nedvesek lesznek a ruhák. A nagyszerű Sencor vasaló praktikus tulajdonságai és funkciói egy kissé kellemesebb tevékenységgé teszik a vasalást.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 25 g/perc
Gőzlövet 120 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Kék
Kód:  SENCZ283
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SSI 7710BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10