Oldal frissítése

SENCOR SRV 9350WH

4,4 8 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
164 290 Ft

SENCOR SRV 9350WH

A népszerű Sencor Robotporszívó felporszívóz neked, hogy neked több energiád maradjon. Bármilyen felületen használhatod. Padlótisztító funkciói: felszívás, törlés és száraz tisztítás. Segítségével megszabadulhatsz a kisállatok szőrétől is. A felület amellett hogy tiszta, még baktériummentes is lesz, amelyek károsak az egészségre, és gyorsan szaporodnak. A kiváló minőségű szűrésnek köszönhetően az allergiás családok is örömmel veszik majd. Nemcsak a modern funkciók állnak a rendelkezésre, hanem kiemelkedő funkciókkal is meglep. Az okos robotporszívó önmaga feltöltését követően áll neki újra a takarításnak. Okostelefon vagy tablethez való csatlakoztatásra is van lehetőséged, ennek köszönhetően távolról is módosíthatod a beállításokat, és vezérelheted a készüléket. Nem hiányozhat belőle a hasznos lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció. A lézeres navigációval pontosan feltérképezi a környezetet, és ennek alapján tervezi meg a tisztítási útvonalat. És mivel ennél a navigációnál nem okoz problémát a fényviszonyok változása, a porszívó mindig egyenletesen végzi a dolgát. A LiDAR navigációs rendszer a porszívónak részletes 2D-s térképet készít a környezetről, megkülönbözteti a bútorokat, megtalálja az ajtókat stb. Ez lehetővé teszi, hogy a porszívó kikerülje az akadályokat. A giroszkópos navigáció tökéletesen feltérképezi a szobát, így a porszívó olyan útvonalon halad, amely a leghatékonyabb takarítást biztosítja. A porszívózás befejezése után visszatér a kiindulási pontra.

Robotporszívó SENCOR SRV 9350WH ...
Robotporszívó SENCOR SRV 9350WH ...

Az ismert SENCOR SRV 9350WH robotporszívó leglényegesebb jellemzői

  • Az ismert Sencor robot porszívó nagyszerű választás minden padlóhoz
  • Takarítás típusa: felszívás, törlés és száraz tisztítás
  • Játszi könnyedséggel birkózik meg a háziállatok szőrével is, és baktériummentes tiszta területet garantál
  • Kitűnő megoldás, ha allergiás is lakik a házban vagy lakásban
  • Nem hiányozhat belőle a hasznos lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral működik, amely kapacitása 5000 mAh, és a feszültsége pedig 14,4 V
  • 5 óra szükséges ahhoz, hogy feltöltődjön teljesen és a teljes feltöltést követően 200 perc ideig működik
  • 0,35 l térfogattal büszkélkedhet a portartály
  • A jelzőfény tájékoztatása alapján tudni fogod, hogy mikor kell kiüríteni a tartályt
  • Lehet csak adott helyiség felporszívózására is használni
  • Vezérlés: készüléken, távirányítóval, mobil alkalmazással és hanggal
  • Kompatibilitás Wi-Fi, Google Asszisztens és Amazon Alexa
  • Lépcsőn való leesés, valamint bútoroknak való ütközés elleni érzékelő
  • Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, ha szőnyeget érzékel
  • HEPA szűrő típusú szűrő került bele Kiváló minőségű
  • A lökhárító megakadályozza a bútorok sérülését
  • Imádni fogod, hogy a szívóteljesítményét lehet szabályozni
  • 2 cm szintkülönbséggel képes megbirkózni
  • Forgó oldalsó kefe a precíz takarításhoz

Pihenj, mialatt a porszívó gondoskodik a tisztaságról - ezt kínálja a közismert Sencor készülék

Ez az okos robotporszívó felmosóval is rendelkezik: nemcsak felporszívózza a port és a morzsákat, hanem fel is mos, így gondoskodik a padló átfogó ápolásáról az egész lakásban, és sok időt spórolhatsz. A szárazon történő tisztítás során a speciális kefék segítik a szennyeződések eltávolítását. Nedves törlőkendőt és tisztítóoldatot használ a készülék a felmosáshoz. Különösen alkalmas olyan padlókhoz, amelyek vízzel való érintkezés következtében károsodhatnak. Remek választás abban az esetben, ha fapadlóval rendelkezel.

Robotporszívó SENCOR SRV 9350WH ...
Robotporszívó SENCOR SRV 9350WH ...

Csak jól felszerelt porszívóval lehet jól takarítani

A neves Sencor robot porszívó kombinálja a tökéletes takarítást a minőségi kialakítással. Li-ion típusú akkumulátorral lett gyártva. Egy feltöltést követően a működési ideje 200 perc. Abban az esetben, ha az akkumulátor majdnem lemerült, a robotporszívó a neves Sencor gyártótól visszamegy a töltődokkolóra. Nem kell semmi miatt aggódnod, a porszívó önállóan végzi el a feladatát. A töltöttségi állapotjelző tájékoztat arról, hogy milyen szinten áll az akkumulátor töltöttsége. A teljes töltöttség eléréséhez szükséges idő: 5 óra. Mobilalkalmazás segítségével könnyedén vezérelhető, ahol megválaszthatod, hogy hol és milyen takarítási ütemtervvel dolgozzon a porszívó. Kompatibilis a hangalapú asszisztensekkel, tehát elmondhatod, hogy mit szeretnél. Kompatibilis a népszerű Wi-Fi, Google Asszisztens és Amazon Alexa technológiával. A készülékre gombok kerültek, amelyekkel a porszívót lehet vezérelni, illetve jár hozzá távirányító is, amellyel szintén tudod kezelni. A tökéletes tisztaság érdekében a robot porszívón oldalsó, forgó kefét helyeztek el.

A népszerű Sencor robotporszívó könnyebbé teszi a takarítást elbűvölő funkcióival

A jól kihasználható Sencor robot porszívó olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. Az okos feltérképezés funkció lehetővé teszi a helyiség térképének memóriában történő tárolását, így megadhatod, hogy mely helyiséget választod ki a takarításhoz. Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, amikor szőnyegre érkezik. Imádni fogod, hogy cseh vagy szlovák nyelvű a készülék.

Robotporszívó SENCOR SRV 9350WH ...
Robotporszívó SENCOR SRV 9350WH ...

A robotporszívó használatakor a tisztítás közbeni biztonság garantált

A népszerű Sencor robot porszívó egy megbízható készülék, amelyre bármikor számíthatsz. Annak érdekében, hogy otthonod kitakarítása minél inkább biztonságos legyen, a készülék érzékelőkkel van felszerelve, hogy megakadályozzák a bútoroknak való nekiütközést, illetve a lépcsőről, vagy más magasabban lévő helyekről való leesést. A robotporszívó nem hagyja félbe a munkát. Miután feltöltődött, ott folytatja a porszívózást, ahol abbahagyta. Nem gubancolja össze a kábeleket és a szőnyegrojtoka a rajta lévő gátló funkció miatt. Ezen túlmenően egyedileg ütemezheted a takarítást bármely napra vagy meghatározott órára, és halasztott kezdést is beállíthatsz. Ügyesen kerüli meg az akadályokat, és a tartós kerekek segítségével akár küszöbökön vagy átmeneti akadályokon is át tud haladni 2 cm magasságig.

Bízz a robotporszívó minőségében és megbízhatóságában a népszerű Sencor gyártótól

Nem kell a bútorok miatt aggódnod. Ütközőt is kapott, így nem okoz sérülést semmin. Örülni fogsz a szívóteljesítmény beállításának lehetőségével, a szennyezettség mértékének megfelelően. Egy fényjelzés figyelmeztet arra, amikor ki kell üríteni a porzsákot. A porzsák térfogata 0,35 l. A közismert Sencor robotporszívó méretei 9,8 × 35 × 35 cm (ma x szé x mé). A robotporszívó súlya 3,5 kg.

Robotporszívó SENCOR SRV 9350WH ...
Robotporszívó SENCOR SRV 9350WH ...

Minőségi szűrőrendszerrel rendelkezik

HEPA szűrő típusú, minőségi szűrőrendszert kapott. A HEPA-szűrő ideális választás az allergiások és asztmások otthonába, mivel hatékonyan felfogja az allergéneket, például a porszemcséket, a polleneket és a poratkákat. Ezáltal javul a lakás levegőjének a minősége.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, állati szőrre, kombinált, kárpitozáshoz, oldal, por, forgó és univerzális

További tartozékok:

felmosó textil, víztartály, szűrő, virtuális fal, portartály, tisztító állomás, kefe és szűrőtisztító eszköz, UV lámpa és felmosó tartozék

Motor típusa:

BLDC

Teljesítménye:

50 W

Zajszint:

62 dB

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz, Antibakteriális
Tisztítás típusa Felszívás, Törlés, Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Lézeres, Giroszkópos, LiDAR
Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 2 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő, Szlovákul beszélő

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással, Hanggal
Kompatibilitás Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa
Tulajdonságok Távirányító, Töltöttségjelző, Megtelt tartály kijelzés, Akadály észlelése, Teljesítmény szabályozás, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Üveg, Sima padlók

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 5 óra
Működési idő 200 perc
Akkumulátor kapacitása 5 000 mAh
Akkumulátor feszültség 14,4 V

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Padlóra/szőnyegre, Állati szőrre, Kombinált, Kárpitozáshoz, Oldal, Por, Forgó, Univerzális
További kiegészítők Felmosó textil, Víztartály, Szűrő, Virtuális fal, Portartály, Tisztító állomás, Kefe és szűrőtisztító eszköz, UV lámpa, Felmosó tartozék

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 62 dB

Tartály

Űrtartalom 0,35 l

Méret & súly

Szélesség 35 cm
Magasság 9,8 cm
Mélység 35 cm
Tömeg 3,5 kg

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Lengyelország, Szlovénia
Kód:  SENRV613
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SENCOR SRV 9350WH robotický vysavač
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05