Oldal frissítése

SENCOR SRV 4250SL

4,1 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SRV 4250SL

Sencor SRV 4250SL

Robotporszívó

Én vagyok a tökéletes SRV 4250SL robotporszívó a Sencor-tól

Sencor SRV 4250SL

Kiváló a Sencor SRV 4250SL porszívó minősége! Nem csak első pillantásra szép, de a teste egy BLDC típusú motort rejt, amely nagyon hatékony, és nagy szívóerővel rendelkezik. Remek segítő lehet a lakásban vagy a házban, minden emeleten vagy az alacsony szőnyegeken.

A Sencor SRV 4250SL lehetővé teszi a mobilalkalmazás és a távirányító segítségével történő vezérlést

Miután telepítetted a mobilalkalmazást az okostelefonodra, kényelmesen beállíthatod a Sencor SRV 4250SL porszívó összes funkcióját és üzemmódját, és egyidejűleg figyelemmel kísérheted a teljes működést és a felhasznált akkumulátor-kapacitást. Természetesen tartozék az ugyanezekkel a funkciókkal rendelkező távirányító is, amelyet bármikor elérhetsz, amikor nincs kéznél a telefonod.

Sencor SRV 4250SL
Sencor SRV 4250SL

A 6 üzemmóddal a Sencor SRV 4250SL szuper munkát végez

A 6 különböző üzemmód teszi a Sencor SRV 4250SL porszívót szuper segítővé a rendszeres napi takarításhoz és egyszeri nagyobb rendetlenségekhez. Válaszd ki azt az üzemmódot, amelyre éppen szükséged van. A mindössze 7,9 cm magasságú Sencor SRV 4250SL az ágy, a kanapé, az ülőgarnitúra és a bútorok alatt is elfér és leküzdi az 1-2 cm-es szintkülönbségeket is. Ez garantálja a teljes és hatékony tisztítást, a jelenléted vagy segítséged nélkül.
Automata üzemmód - a legmegfelelőbb program az általános takarításhoz, ahol a berendezés egyes útvonalak különböző kombinációit választja a legjobb eredmény elérése érdekében.
Falmenti üzemmód - A Sencor SRV 4250SL afalak, bútorok, díszlécek, sarkok mentén halad, és a forgó keféivel minden szennyeződést közvetlenül a szívócső alá söpör.
Cikk-cakk takarítás üzemmód - kiválóan alkalmas olyan nagyobb területek tisztítására, ahol nincs bútor.
Véletlenszerű haladás mód - a nagyszerű eredmény elérése érdekében a Sencor SRV 4250SL szabadon választott irányban tisztít.
Spirális tisztítási mód - tökéletesen megtisztítja a szennyeződéseket a konyhában főzés után, vagy olyan helyeken, ahol több szennyeződés keletkezik.
Maximális teljesítmény mód - erősíti a TURBO szívást, amellyel nagyon gyorsan takarít.


Az ütemezett takarítás hasznos funkció

A Sencor SRV 4250SL megtisztítja otthonod, még akkor is, ha a munkahelyeden tartózkodsz vagy épp kirándulni készülsz. Az ütemezett tisztítási funkció könnyen beállítható a mobilalkalmazáson keresztül és a távirányítón, ahol kiválaszthatod a takarítás idejét és mellé bármelyik üzemmódot.

Sencor SRV 4250SL
Sencor SRV 4250SL

A Sencor SRV 4250SL kiporszívóz és felmossa a padlót

Miután felhelyezted a felmosót a berendezés aljára, a Sencor SRV 4250SL porszívózhat, emellett nedvesen és szárazon is felmoshatja a padlót. Száraz törléssel még jobb eredményt biztosít, és miután feltöltötted a víztartályt, folyamatosan nedvesíti a felmosót a letapadt/kiszáradt szennyeződések feltörléséhez.

A Sencor SRV 4250SL gondoskodik az összes padlótípusról és az alacsony szálmagasságú szőnyegekről

Bárhová is menjen, a Sencor SRV 4250SL nagyszerű munkát végez. Felszívja a hajat, a szőrszálakat, a morzsákat és a nagyobb részecskéket. A fő forgókefén egyetlen haj vagy szőrszál sem marad, amelyet el kéne távolítanod. Ha pedig a két oldalsó kefét felcsatolod a fő keféhez, a Sencor SRV 4250SL hibátlan segítővé válik minden típusú padlóhoz, parkettához, vinilhez és alacsony szálmagasságú szőnyegekhez.

Sencor SRV 4250SL
Sencor SRV 4250SL

A HEPA szűrővel már nem fenyeget a tüsszögés!

A Sencor SRV 4250SL porszívó hátulja egy nagy porgyűjtő tartályt rejt, amely egy kiváló minőségű HEPA szűrővel is felszerelt a legkisebb részecskék, allergének és por felfogására. Csak ürítsd ki rendszeresen a tartályt, és tisztítsd meg a szűrőt egy ecsettel. Már nem kell gondolkodnod a porzsák cseréjén és megvásárlásán!


A minőségi infravörös érzékelők megvédik a Sencor SRV 4250SL porszívót a lezuhanástól

A Sencor SRV 4250SL nem ütközik a tárgyakba, és nem száguld le a lépcsőn! Az első és hátsó infravörös érzékelőkkel minden akadályt időben ismer, hogy megkerülje vagy másik útvonalat válasszon.

Sencor SRV 4250SL
Sencor SRV 4250SL

A Sencor SRV 4250SL automatikusan megtalálja az utat a töltőállomásához

A töltőállomásról a Sencor 4250SL elindul a ház/lakás takarítására. Ha munkája lejárt vagy lemerült az akkumulátora, automatikusan visszatér a töltőállomásra, hogy feltöltse az energiakészleteit másnapra.

Nagy kapacitású akkumulátor szuper üzemidővel?

A Sencor SRV 4250SL porszívó akkumulátora nagy kapacitású, 2600 mAh méretű, mely akár 120 percen keresztül, megszakítások nélkül feltakarítja az összes rendetlenséget, akár 120 m2-es területen is, ami már egy eléggé nagy háznak/lakásnak felel meg.

Sencor SRV 4250SL

Technikai specifikációk

  • Távirányító
  •  Falmenti takarítás
  •  Cikk-cakk takarítás
  • Véletlenszerű mozgás
  • A takarítás befejezése után visszatér a töltőállomásra
  • Ütemezett takarítás visszavonása
Sencor SRV 4250SL

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Giroszkópos
Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Szennyeződés felismerés

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Felület típusa

Felület típusa Szőnyeg, Kemény padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 5 óra
Működési idő 120 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Kefék Forgó
További kiegészítők Felmosó textil

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Zaj

Zajszint 60 dB

Méret & súly

Szélesség 33,5 cm
Magasság 7,9 cm
Mélység 33,5 cm
Tömeg 2,3 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  SENRV357
Termékszám:  8590669279357
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15