Oldal frissítése

SENCOR SRM 3150SS

5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SRM 3150SS

Sencor | Többfunkciós SRM 3150SS rizsfőző

Sencor | Multifunkciós rizsfőző | SRM 3150SS

A Sencor multifunkcionális SRM 3150SS rizsfőző vagyok

Sencor SRM 3150SS

A Sencor SRM 3150SS névre keresztelt multifunkciós rizsfőző edénye vagyok. A multifunkciós képességeimmel több olyan funkciót kínálok, amelyet biztosan nagyra értékelsz majd! Segítségemmel időt és energiát takaríthatsz meg. A rozsdamentes acél kialakításom nagyon stílusos, praktikus és gondoskodik a hosszú élettartamomról is.

A 1,5 liter térfogattal egy jó adag ételt készíthetsz velem

Én magam szabályozom a minőségi melegítést, automatikusan állítom be az időt és a hőmérsékletet az összes programomhoz. Minden esetben fontos az egyenletes hőeloszlás az étel megfelelő elkészítéséhez illetve a tapadásmentes felület a könnyű karbantartáshoz és az étel megégésének elkerüléséhez. Ezeket a tulajdonságaimat egy nagy méretű, 1,5 literes főzőedény egészíti ki, amelyben egyszerre 1,3 kg rizst is elkészíthetek.

Sencor | Multifunkciós rizsfőző | SRM 3150SS
Sencor | Multifunkciós rizsfőző | SRM 3150SS

Az irányításom egyszerű és világos

A használatom minden tekintetben könnyű, gyors, jól átlátható és intuitív. A Sencor olyan digitális kijelzővel készített el, amelyen nyomon követheted a főzés folyamatát és az összes beállítást a jól látható ikonok és a vezérlőpanel segítségével. Fedezd fel a fedelem előnyeit is, amely ergonomikus fogantyúval és összecsukható karral teszi lehetővé a kényelmes használatomat.


11 program, KEEP WARM üzemmód és időzítő?

A multifunkciós működésemet 11 előre beállított program és több más hasznos funkció biztosítja. Ezek a programok tökéletesen igazodnak a különböző hőkezelést igénylő ételekhez. 3 különböző módon készíthetem el a rizst, alacsonyabb és magasabb hőmérsékleten végzem a lassú főzést és a párolókosárnak hála párolással is el tudom készíteni az ételeket. Emellett páratlan zabkását, leveseket és húsokat is készítek. A programokat teljesen automatikusan kezelem a segítséged nélkül. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy behelyezed a hozzávalókat, kiválasztod a programot és máris készen vagy!Az időzítővel akkor is megfőzök, amikor éppen nem vagy otthon, a KEEP WARM funkcióval pedig akár a programot követő 6 órán keresztül melegen tartom az ételt.

Sencor | Multifunkciós rizsfőző | SRM 3150SS
Sencor | Multifunkciós rizsfőző | SRM 3150SS

Számos előnyöm van

Habár rizsfőző edény vagyok, olyan multifunkciós készülék is lehetek, amely megfelel az összes elvárásodnak. Amint már tudod, 11 programmal dolgozom, amellyel húst sütök, gyorsan és lassan főzök, párolok vagy szuper zabkását és rizskását készítek. Mivel a működésem teljesen automata, sok időt és energiát és valószínűleg helyet is takaríthatsz meg segítségemmel a konyhában. Másik előnyöm, hogy hozzáadott zsír nélkül készítem el az ételeket, ez elsősorban a minőségi felhasznált tapadásmentes anyagoknak tulajdonítható. Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a párolásvitathatatlanul az egyik legegészségesebb főzési forma, amely ugyanakkor ízletes élményeket nyújt.

Műszaki adatok

  • Az egyenletes hőeloszlás technológiával nyújt kiváló eredményt
  • 10 speciális főzési funkció
  • 24 órás időzítő
  • A párolás elvén működik
  • Rozsdamentes acél külső  ház
  • Fedél nyílással a felesleges pára kiengedéséhez
Sencor | Többfunkciós SRM 3150SS rizsfőző

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Típus Rizsfőző, Párológép, Multicooker

Űrtartalom

Űrtartalom 1,5 l

Funkciók

Funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző, Auto kikapcsolás, Zöldségpároló, Pároló kosár, Hőmérséklet szabályozás, Kivehető edény, Automatikus programok

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 700 W
Lábas anyaga Rozsdamentes acél
Űrtartalom 1,5 l

Tárolók száma

Tárolók száma 1 db

Anyag

Edény Rozsdamentes acél
Külső felület Rozsdamentes acél
Belső felület Tapadásmentes

Edény átmérője

Edény átmérője 27 cm

Szín

Szín Ezüst

Funkciók

Ételkészítési funkciók Gőzölés

Programok száma

Programok száma 11
Kód:  SENCR929
Termékszám:  SRM 3150SS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15