Oldal frissítése

Sencor SRM 2800SS

4,8 14 értékelés
14 790 Ft

Sencor SRM 2800SS

A Sencor SRM 2800SS egy speciális elektromos edény minden típusú rizs főzéséhez, beleértve a sushi rizst is. A párolásos főzés elvén működik, külső burkolata rozsdamentes acélból készült, űrtartalma 2,8 liter, ezáltal 2300 gramm rizs főzhető benne. A belső edény tapadásmentes felülettel ellátott, amely gondoskodik arról, hogy a fogyasztásra kész rizs nem ragad a falakra. Sőt, ez kivehető, így könnyen tisztítható. 
A rizs megfőzése után a készülék automatikusan átkapcsol melegen tartó üzemmódba, ami az ételt akár 6 órán keresztül melegen tartja. Tartalmaz egy üveg fedélt is egy nyílással a felesleges gőz eltávozásához. Praktikus  fogantyú található mindkét oldalán, a működést jelzőfények mutatják, és csúszásmentes lábakkal van ellátva. A biztonságot a túlmelegedés elleni védelem és a víztúlforrás elleni védelem garantálja. Tartalmaz egy speciális spatulát és mérőpoharat a rizshez és a vízhez.

Méretek:

350 x 320 x 260 mm

Tömeg:

3,1 kg

 

Paraméterek

Típus

Típus Rizsfőző

Űrtartalom

Űrtartalom 2,8 l

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Auto kikapcsolás
Kiegészítők Fedő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 000 W
Űrtartalom 2,8 l

Tárolók száma

Tárolók száma 1 db
Kód:  SRM1c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SRM 2800SS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10