Oldal frissítése

SENCOR SPR 7200SS Multifunkciós lassan főző készülék

4,5 13 értékelés
49 490 Ft

SENCOR SPR 7200SS Multifunkciós lassan főző készülék

Sencor | Lassú tűzhely SPR 7200SS

Sencor | Lassú főző SPR 7200SS

Én vagyok a sokoldaló Sencor SPR 7200SS lassú főző

Sencor SPR 7200SS

Segítségemmel legnagyobb megelégedésedre egyszerűen készíthetsz el egészséges ételeket a megszokott előkészítési idő töredéke alatt. Hadd mutatkozzam be: a Sencor SPR 7200SS lassú főzője vagyok. Minimális munkával fantasztikusan ízletes ételeket főzhetsz, amelyek gazdagok tápanyagban, ugyanakkor zsír, só és egyéb ízesítő hozzáadása nélkül készülnek. Zsír híján az ételek egészségesebbek és a legkisebb családtagok számára is megfelelőek. Fedezz fel az új ízeket a Sencor lassú főzőjével.

Hatliteres főzőedény, amely a nagyobb családoknak is ideális

Velem akár nyolc főre is főzhetsz egyszerre. Kiváló minőségű főzőedényemben akár hat liternyi étel is elfér, így tökéletes vagyok nagycsaládosoknak. Minőségi belsőm tapadásmentes bevonatot kapott, amely bármilyen hőkezeléshez megfelelő. Darabold fel az összetevőket, pakold bele az edénybe, válaszd ki a megfelelő üzemmódot és ennyi! Az alapanyagok egyenletes eloszlatása biztosítja a tökéletes ízharmóniát, így hazatérve azonnal az asztalra teheted a finom vacsorát.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Sencor | Lassú tűzhely SPR 7200SS

Bemutatom a vákuumban történő főzést 

Technológiai újdonság került a Sencor lassú főzőedények funkciói közé, mégpedig a vákuumban történő elkészítés. És mit is kínál ez a népszerű főzési módszer? A Sous-Vide típusú főzés során folyamatosan alacsony hőmérsékleten fő az étel egy légmentesen lezárt, vízfürdőbe merített műanyag edényben. Ily módon húst, halat, zöldséget, de akár tojást is elkészíthetsz. Az eredmény egy hihetetlenül egyedi és lédús ízrobbanás, amely minden bizonnyal téged is rabul ejt majd.


Fedezd fel a gőzkosár előnyeit

A Sencor egy szuper gőzkosárral is meglepett engem. Ez a hőkezelési technika kimondottan pozitív hatással van az egészségedre! Megőrzi az élelmiszerekben lévő fontos és jótékony tápanyagokat, ugyanakkor semlegesebbé teszi a karakteres ízeket és színeket. A gőzkosár tartós rozsdamentes acélból készült és gyakorlatilag bármilyen étel elkészítésénél használható. Lazacot szeretnél zöldséggel és burgonyával? Mi sem egyszerűbb ennél! Csak tedd a kosárba az alapanyagokat, állítsd be a megfelelő üzemmódot és már kész is  vagy.

Sencor | Lassú tűzhely SPR 7200SS
Sencor | Lassú tűzhely SPR 7200SS

Nyolc automata üzemmódot kínálok

Húslevest hat óra alatt, szószokat négy óra alatt készítek el a lassú főzésnek köszönhetően. Pároló edényemben tápláló ételeket főzök, és vákuumban elkészített étkekkel lepem meg az ízlelőbimbóidat. Számos beállítást igazíthatsz egyéni igényedhez, továbbá az időt és a hőmérsékletet is testre szabhatod. Élvezd az ízletes fogásokat, amelyeket akár tíz órán keresztül is melegen tarthatsz a Keep Warm funckió segítségével.
·Sütés
Étel előkészítése, rántott hús, vagy zöldségek sütése.
·Nagyon lassú főzés
Húsokhoz, húslevesekhez.
·Lassú főzés
Könnyű húsos fogások és szószok elkészítéséhez.
·Párolás
Zöldség, hús, hal vagy máj párolásához, hasonlóan a kuktához.
·Gőzölés
Ízesítő és zsír hozzáadása nélkül, az étel ízeinek és színének megőrzése mellett.
·Rizs
Készíts bármilyen rizst, ízesítsd különféle keleti fűszerekkel.
·Főzés vákuumban
Ízletes hús a kedvenc fűszereiddel és gyógynövényekkel - ez ám az ízrobbanás, színkavalkáddal karöltve.
·Joghurt
Készíts az ízlésednek megfelelő joghurtot.

És mit profitál mindebből a háztartásod?

Időt spórolsz és pénzt takarítasz meg. Működésem észrevehetően kevesebb energiát igényel, mint a hagyományos elektromos vagy indukciós tűzhely. Ezen felül egyenletesen, lassan főzök, zsír hozzáadása nélkül, így megőrizve a tápanyagokat, biztosítva a maximális ízélményt és lédús fogásokat.

Sencor | Lassú tűzhely SPR 7200SS

Műszaki adatok

  • Nyolc automata program
  • Belső edény térfogata 6 l
  • Kiváló minőségű 2,5 mm-es alumíniumötvözet tapadásmentes belső felülettel
  • Hőmérséklet és idő manuális beállítása
  • Edzett üvegből készül fedő fogantyúval
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült gőzkosár
Sencor | Lassú tűzhely SPR 7200SS

Paraméterek

Típus

Típus Rizsfőző, Párológép, Lassú főző, Multicooker, Joghurtkészítő, Sous-Vide

Űrtartalom

Űrtartalom 6 l

Funkciók

Funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Kijelző, Zöldségpároló, Kivehető edény, Késleltetett indítás, Automatikus programok
Kiegészítők Gőzös

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 250 W
Lábas anyaga Alumínium
Űrtartalom 6 l

Funkciók

Ételkészítési funkciók Gőzölés, Pirítás, Párolás, Sütés, Olajban sütés, Főzés, Lassú főzés, Melegítés

Programok száma

Programok száma 8
Kód:  SENPH166
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SPR 7200SS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20